Valentin Napi Ajándékötletek

Milyen a legjobb Valentin napi ajándék?!

Februárban már minden porcikánkkal szeretnénk érezni a tavasz közeledtét: a lágy napsugarakat, a csicsergő madarakat és az egyre hosszabb nappalokat. Természetes, hogy a megújulás és szerelem ünnepét is ekkor tartjuk!A február 14-i Bálint napon a szerelmeseké a főszerep. Emlékeztessük magunkat, hogy a Valentin nap elsősorban az összetartozásról és az egymás iránti figyelmességről szól. A közösen töltött pillanatokról, az átélt élményekről, a párkapcsolat tervezésről és az összhang megtalálásáról.

Persze az az ideális, ha minden nap hasonló légkörben telik, azonban a rohanó hétköznapok tengerében, sokszor elfelejtkezünk ezekről az elemi összetevőkről. Így még inkább megfelelő alkalom a Valentin nap arra, hogy ismét felfedezzünk az együttlét esszenciáját.

Ha pedig ezt ajándék formájában is szeretnéd kifejezni, mert számodra hozzátartozik az ünnephez, akkor íme néhány klasszikus és egyedi Valentin napi ajándék ötlet, melyekből inspirációt meríthetsz kedvesed meglepetéséhez.

Páros ajándékok Valentin napon is!

Örök kedvencek a női-férfi szettek Valentin-napon, hiszen a leglátványosabban fejezik ki a pár egységét, összetartozását. Mindkettőtöknek megvan a saját része, viszont együtt, a két darabbal kerekedik ki igazán a történet és jelképezi frappáns módon a kapcsolatotokat.

Páros párnahuzat

A népszerű Valentin-napi szettek közé tartoznak a figurás megoldások, hiszen tényleg rettentően aranyosak és minimál stílusuknak köszönhetően a legtöbb hálószobában jól mutatnak.Jól feldobhatod a hálószobátokat ezzel az egyszerű, de bájos párnaszettel. Este a lefekvés garantáltan mosolyt csal az arcotokra, és jóleső érzéssel tölt el ilyen szettben pihenni.
Páros Párna

Ajándék páros karkötő

Szeretnéd, hogy a külön töltött időben is legyen, ami egymásra emlékeztet titeket? Hiszen milyen jó ránézni a másiktól kapott karórára vagy éppen a közös fényképre és közben azt érezni, hogy ott vagytok egymásnak és támogatjátok egymást mindenben.Valentin-nap alkalmából meglepheted kedvesed egy páros karkötő szettel, mely minden alkalommal veletek lehet, ha ti távol is vagytok egymástól. Ráadásul akár a nevetek, akár egy közös emlék, idézet is rá gravírozható, amely igazán egyedivé és személyessé teszi az ajándékot.

Rozsdamentes Gravírozható Bőr Páros Karkötő

Páros kötény ajándékcsomag

Páros pólót ajándékozni egyszer jó móka, de egy idő után már picit elcsépeltnek tűnhet. Ha hasonlót keresel, de mégis a szokásostól eltérőt, akkor egy közös hobbitok jó alapot adhat egy ilyen szetthez. Például, ha együtt jártok teniszezni vagy futni, akkor egy páros sport öltözet kiváló és hasznos ajándék lehet.Ugyanígy ha a közös főzés a hobbitok, akkor válassz egy kötény szettet, melyet szívesen használtok a hétköznapokban. A lényeg, hogy ne erőltetett legyen, hanem olyat képviseljen, ami igazán illik hozzátok, a kapcsolatotokhoz.
Páros Kötény Szett

Páros reggeli ajándékcsomag

Tegyétek különlegessé a reggeli ébredést egy páros reggeli ajándékcsomaggal. Óriási kávés bögrék, melyekkel hosszú teázások és kávézások mellett ébredhettek és hozzáillő müzlis tálkák az egészséges reggeli jegyében. Természetes megédesíteni is jó a közös pillanatokat, éppen ezért került bele fehércsokoládéba mártott mandula desszert és natúr pisztácia.
Páros reggeli ajándékcsomag - felülnézet
További NiceToGiveYou ajándékcsomagok itt…

Hímzett ajándékok

Amennyiben teljesen egyedivé, akár páros szetté varázsolnád a mindennapokban használt eszközöket, akkor a Hímzett törölköző weboldalán számtalan lehetőséget találsz. Egyedi feliratot kérhetsz törölközők, köntösök, ágyneműk, párnák vagy plédek díszítéseként, így tökéletesen hozzátok illő Valentin-napi kollekcióval rukkolhatsz elő. Igazán stílusos összeállítás lehet például egy nevetekkel ellátott férfi-női köntös szett.

Személyre szabott Valentin napi ajándékok

A párkapcsolat során a közös tárgyak közös értékeket, pillanatokat szimbolizálnak. Így Valentin-nap alkalmából érdemes olyan emléket választani társadnak, mely hasonlóan kellemes élményeket idéz fel benne is, és örömmel tölti el bármikor rápillant.

Egyedi fényképalbum

Az együtt töltött idő megörökítése segít megőrizni a történéseket. Emeli fényüket és mélyíti kapcsolatotokat, ha néha-néha vissza görgetitek az eseményeket, és megnézitek milyen önfeledten boldogok voltatok, mennyire jól sikerült a nyaralás vagy a barátokkal töltött idő.Kezetekben tartani a fotókat teljesen más érzést ad, mint a számítógépen végiglapozni a válogatlan fotók tömkelegét. Összefűzni, rendszerezni, jegyzeteket írni ezekről már önmagában is jó közös program, és később szeretettel lapozzátok fel újra és újra. A Valentin-nap pedig jó alkalom arra, hogy nekilássatok egy szép albumot feltölteni a saját életetek képkockáival.

Egyedi Fényképalbum

Hasonló ötletekért lapozd fel Különleges házassági évfordulós ajándékok gyűjteményünket.

Bakancslista pároknak

Tervezzetek új kalandokat és közös célokat egy ötletes, egyedi designos Bakancslista albummal! Nincs is annál jobb, mint megtervezni, hogy milyen közös programokhoz van kedvetek, aztán megvalósítani ezeket. Az élmények pedig ott fognak sorakozni az albumban és öröm lesz visszanézni őket később is.

Bakancslista füzet - belső oldal

Line art portré

Egy különlegesebb feldolgozása a fotóknak, ha kedvenc képeteket kiemeled és line art technikával felkerül a falra. Letisztult, design eleme lehet a lakásotoknak.A fotós ajándékok igazán személyessé teszik a meglepetést. Előző cikkünkben sok különböző fényképes ajándékötletet gyűjtöttünk össze, így ha ezt fontolgatod, érdemes fellapoznod.

Line Art Portré

Ajándékok az együtt töltött pillanatokhoz

Legyen szó bármilyen ajándékról, a mély kapcsolatok gerincét a közösen megélt élmények és az ezekhez társított érzések adják. Sajnos most a korábbi utazós, színházas, kirándulós programok nem jöhetnek szóba, mégis van még számos lehetőségünk arra, hogy meghittebbé tegyük az együtt töltött napot.

Bonbon válogatás szeretettel felirattal

Apró figyelmesség gyanánt egy különleges bonbon önmagában is megállja a helyét. Főleg, ha közösen fogyasztjátok el és abban a néhány percben nem foglalkoztok mással, csak egymás társaságában elvezitek az édes ízeket.

Bonbon Csomag

Páratlan páros bor ajándékcsomag

Ha az egész estét együtt töltitek, akkor nem érdemes kihagyni a finom borokat. Segítenek ellazulni, megnyílni és megélni a hangulatot. A szerelem ünnepén alkalomhoz illő a Tóth Ferenc Pincészet “Páratlan páros” elnevezésű bor ajándékcsomagja.
Páratlan Páros Válogatás

Ajándék társasjáték

Virágkorukat élik a társasjátékok, hiszen az aktív, otthoni szórakozás egyik kulcs elemeként, teljesen elfeledtetnek mindent és teljes koncentrációt igényelnek. Valentin-napon a kétszemélyes változatok biztosítják a kikapcsolást.Ilyen játék lehet a Fedőnevek Négyszemközt változata, ami picit átgondolva az eredetit garantálja, hogy ketten is jól tudjatok szórakozni miközben a feladványokat együtt fejtitek meg.

Fedőnevek Négyszemközt

Ha pedig egy komolyabb, tényleg egymás megismerését célzó estét szeretnétek együtt tölteni Valentin-napon, akkor ideális választás lehet az Identity névre hallgató társas. Melyben különböző témakörökben tesztek fel kérdéseket egymásnak, amik segítenek a másik személyiségének mélyebb megismerésében.

Pszichológiai Társasjáték

Kétszemélyes piknik kosár

Ha mindennél jobban vágytok a tavaszra, és már a közös programokat tervezitek, akkor ehhez jó kellék lehet egy piknik kosár. Szebbé teszi majd a természetben töltött időt, és emeli az esemény fényét. Ha ezzel leped meg a párod Valentin-nap alkalmából, akkor rejts bele néhány finomságot, hogy már Valentin-napon ki tudjátok próbálni!

Piknik Kosár

Ha hölgynek ajándékozol, a virág és a süti mindig örök kedvenc! Ezeket pedig elég aznap is megvenni vagy akár előre megrendelni. Különleges virág ajándék ötleteket találsz ebben a cikkünkben, ha pedig kézzel készítenél valentin napi ajándékot kedvesednek, akkor inspirálódj ide kattintva.

Következő cikkünkben DIY valentin napi ötleteket hozunk. Ha addig is még több Valentin-napi ajándék ötletet szeretnél, látogass el a Pinterest oldalunkra.

Shopping Cart