Ajándékdobozok

Elegáns és minőségi ajándékdobozok minden alkalomra. Készíts csodaszép megjelenésű ajándékcsomagokat, néhány pillanat alatt a NiceToGiveYou ajándék dobozainak segítségével.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve

Ajándékcsomagolás prémium minőségben

A tökéletes ajándék megtalálása csak az első lépés. A hozzá kapcsolódó körítés az, ami igazán élménnyé varázsolja az ünneplést: a csomagolás, a hangulat, a készülődés és a meglepetés varázsa.

A NiceToGiveYou ajándékdobozok segítségével garantált sikert érsz el az ajándékcsomagolást illetően:

  • Elegáns és alkalomhoz illő megjelenés
  • Praktikus és újrafelhasználható ajándékdobozok, melyeket később akár tovább ajándékozva akár tároló dobozként is lehet használni
  • Könnyű és mutatós ajándékcsomagolás, ami segít egyszerűsíteni a csomagolást
  • Teljes biztonságot nyújt az ajándékoknak szállítás esetén is

Ajándék díszdobozok többféle méretben

A díszdobozok különböző méretekben érhetőek el, így mindenféle ajándék típushoz vagy éppen ajándékcsomaghoz megtalálod a megfelelőt:

  • Lapos típusú dobozok két méretben. A kisméretű ajándékdoboz (22x16x3 cm) fotók, képkeret, ajándékkártyák vagy hasonló nagyságú termékek csomagolásához célszerűek. A NiceToGiveYou termékkínálatában például az esküvői pénzátadó képkeretek kerülnek ebbe a típusú dobozba. Ennek a díszdoboznak a nagyobb méretű változata (37x26x6 cm) pedig az albumok, könyvek vagy nagyobb méretű képek átadásához ideális választás.
  • A közepes méretű ajándékdoboz (22x22x10 cm) a kis ajándékcsomagokhoz vagy egy darabos termékek csomagolására alkalmas. Ebbe tökéletes elhelyezhető például egy bögre vagy más törékeny ajándékok, melyeket önmagukban nehéz szépen becsomagolni vagy szállítani.
  • A prémium fedeles díszdoboz a legkülönlegesebb alkalmak sztárja! A 8 cm-es magassága miatt kisebb méretű ajándék vagy több apró termék átadására alkalmas.
  • A nagyméretű ajándékdoboz a legideálisabb ajándékcsomagok készítéshez. Többféle termék elfér benne, akár italok is és bőven lehet még bele különböző apróságokat tenni.

Papír ajándékdoboz típusok

Az ajándék díszdobozok erős, tartós papírból készülnek. Kétféle típus érhető el:

  1. Mágneses záródású dobozok: nagyobb mennyiség rendelése esetén ezeket lapra szerelt állapotban szállítjuk. Négy ragasztócsík található minden dobozon, melyeket eltávolítva pár másodperc alatt összerakható a doboz. Praktikus a használatuk és a tárolásuk is összerakás előtt, hiszen kis helyet foglalnak. Összerakott állapotban kiváló tároló dobozként funkcionálnak.
  2. Fedeles prémium díszdobozok: a fedél teszi szimmetrikussá az ajándékdobozt. Ezen típusú papír ajándékdobozok fekete, belső béléssel borítottak. Szintén mutatósak lakás dekorációként is.

Kreppelt térkitöltő papír

Az ajándékcsomag készítéshez elengedhetetlen kiegészítő a hozzáillő térkitöltő használata. Erre a célra a legalkalmasabb a dekor térkitöltő papír, mely hagyja érvényesülni a belehelyezett termékeket, ugyanakkor összhangot is termet közöttük. Nem engedi, hogy a szépen berendezett csomag ajándékai összecsússzanak vagy megsérüljenek.

További díszdoboz kínálatért keresd a premiumajandekdoboz.hu webáruházat.

Shopping Cart