Szállítási információk


Általános információk

A megrendelt ajándékokat Budapesten és az egész ország területén, 1-3 napos határidővel szállítjuk.

A nagyobb mennyiségű céges ajándékcsomag rendelés esetén a szállítási díj a mennyiség függvényében alakul, melyet a személyre szóló ajánlatban küldünk ki az ajánlatkérő felé.

A csomagjaink szállítását alapértelmezetten szerződött partnerünk, a GLS futárszolgálat végzi. Amennyiben Ön csomagját a Magyar Posta Zrt. által szeretné megkapni, kérjük igényét e-mailben jelezze az info@nicetogiveyou.com címen.

Szállítási díjaink automatikusan kalkulálódnak a pénztár oldalon: bruttó 1500 Ft-tól. Az egyetemleges postai szolgáltatásokat bruttó 1990 Ft/csomag ártól kezdődően tudjuk nyújtani Önnek.

1

Nyári felhívás

Kérjük vedd figyelembe, hogy a nagy melegben a csokoládé megolvadhat, melyért garanciát nem tudunk vállalni. Amennyiben szeretnéd a csokoládét más termékkel helyettesíteni, kérjük keress minket telefonon.

Személyes átvétel

Személyes átvételre Budapest, XXI. kerületében van lehetőség, munkanapokon 10.00 és 16.00 óra között.

Címünk: 1214, Csillag utca 4. Üzlet 4.

Személyes átvétel esetén kizárólag előre utalást vagy a honlapunkon történő bankkártyás fizetést fogadjuk el, az átvevő ponton nincs lehetőség bankkártyás/ készpénzes fizetésre.

Mitől függ, hogy 1 vagy 3 nap a szállítási idő?

A pontos szállítási idők megtalálhatóak minden termékoldalon.

Amennyiben délelőtt 12 óra előtt érkezik be a rendelés, akkor jellemzően a következő munkanapon kerül kiszállításra az ajándékcsomag. Ez függ a rendelési mennyiségektől, illetve a személyre szabási kérésektől.

Sürgős esetben, kérjük keress minket telefonon és keresünk megoldást, hogy időben megkapd a rendelni kívánt csomagokat!

Szállítás Ausztria

Ausztriába történő szállítás esetén kérjük e-mailben vagy telefonon vegyék fel velünk a kapcsolatot.

2 1
Shopping Cart