Partnerekkel való együttműködés

Kik vagyunk mi?

A megfelelő ajándék kiválasztása bonyolult és sokszor idegőrlő feladat, ezért blogunkon hétről-hétre új inspirációkat gyűjtünk olvasóink számára, hogy megtalálják a közelgő ünnepekre a tökéletes ajándékot.Ugyanakkor a NiceToGiveYou-nál hisszük, hogy az ajándékcsomag a tökéletes koncepció minden alkalomra! Így elsősorban kész és egyedi ajándékcsomag készítéssel foglalkozunk, melyeknél fő szempont a minőségi és összeillő tartalom, valamint az esztétikus megjelenés.

Ha tetszik az oldalunk témája és szeretnél együttműködni velünk, akkor a következőkre van lehetőséged:

1. Blog megjelenés

Közelgő ünnepek és felkapott ajándék kategóriákban írunk ajándék ötletekkel teli gyűjtő cikkeket. Törekszünk arra, hogy minél érdekesebb és izgalmasabb ajándékötleteket mutassunk be, hiszen a színes és sokoldalú célközönségünk, így biztosan megtalálja az ideális ajándékot.A blogban bemutatott ajándékötletek kiválasztásánál szem előtt tartjuk a termékek minőségét, szép megjelenését és azt, hogy az olvasók könnyen tudják megrendelni azokat, tehát magát a vásárlási lehetőséget és élményt.Szívesen támogatjuk megjelenéssel az induló vállalkozásokat, hazai manufaktúrákat! Cikkeink kiválóan teljesítenek a Google rangsorában, valamint megosztjuk őket közösségi média felületeken is, ezáltal növelve az elérést. Továbbá tudjuk, hogy nagy segítséget jelent a backlink építésben is, ha magas színvonalú oldalról érkezik az ajánlás.Ha szívesen látnád viszont termékedet ajándékötletek blogunkon, akkor keress minket bátran a lenti elérhetőségek egyikén!

2. Ajándékcsomag termékek

Ahogyan a bemutatkozásban is írtuk, hiszünk benne, hogy az ajándékcsomag a tökéletes koncepció minden alkalomra. Legyen szó születésnapról, névnapi köszöntésről, esküvőről vagy céges ajándékozásról, az ajándékcsomagot mindig meg tudjuk tölteni az ünnephez és az ünnepelthez illő ajándékokkal. A honlapon megtalálható kész ajándékcsomagok mellett a még személyre szabottabb élmény érdekében készítünk ajándékcsomagokat egyedi megrendelésre is.Szeretnénk az ajándékcsomagokat minél nagyobb arányban hazai termelők és manufaktúrák által készített termékekkel feltölteni. Az ajándékcsomagba kerülő termékek kiválasztásánál a minőséget és eleganciát tartjuk szem előtt.Ha úgy gondolod, hogy terméked illene az ajándékcsomagba, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot a lenti elérhetőségek egyikén!

Kapcsolat

Szabó Balázs

info@nicetogiveyou.com

+36-20/946-94-86

Shopping Cart