Ajándékcsomagok

Különleges ajándékcsomagok és ajándék boxok minden alkalomra! Kívül-belül személyre szabható megjelenés, gyors szállítási idő és örömteli ajándékozás.

Egyedi ajándékcsomag összeállításért keress minket bizalommal!

1–12 termék, összesen 29 db

NiceToGiveYou ajándékcsomagok

Mindannyian imádunk ajándékot kapni, de szeretteink megajándékozása még több örömmel tölt el bennünket. Nem könnyű feladat évről-évre kreatív ajándék ötletekkel előállni, még akkor sem, ha kívülről-belülről ismerjük az ajándékozott vágyait. A NiceToGiveYou ajándékcsomag webshopban különleges ajándék boxok között válogathatsz, hogy megtaláld a tökéletes ajándékot szeretteid számára.

Ajándékcsomagok nőknek

Elegáns és változatos ajándék boxok hölgyeknek:

  • Kozmetikai termékekkel és illatos kiegészítőkkel feltöltött női ajándékcsomagok, igazi otthoni kikapcsolódást nyújtanak.
  • A gasztro ajándékcsomagok termékei a legfinomabb ízeket varázsolják az ünnepi hangulathoz.
  • Kifejezetten nők számára készített ital ajándékcsomagok tökéletes alapot adnak az ünnepléshez.

Ajándékcsomagok férfiaknak

Gondosan összeválogatott ajándék palettával készülünk férfiak számára:

  • Elegáns bőr kiegészítők kerülnek a Gentleman férfi boxokba.
  • Többféle ital ajándékcsomag közül választhatod ki az ünnepelt kedvencét.
  • Meglepheted férfi ismerősödet bármelyik gasztro ajándékcsomaggal is, örömteli pillanatokat szerezve.

Csomagok alkalmak szerint

Az év során számos alkalommal ajándékozzuk meg családunkat, barátainkat vagy akár kollégáinkat is. Születésnapi és névnapi meglepetésként is válassz stílusos ajándékcsomagot!

A nagyobb ünnepek előtt – Valentin-nap, anyák napja, apák napja vagy karácsony – keresd a kifejezetten ezekre az alkalmakra készített ajándékcsomagokat. Gondosan összeillő válogatások, melyek különlegessé teszik ezeket a szeretetteljes ünnepeket.

Céges ajándékcsomagok

A cégeknek létrehozott kategóriában kifejezetten számukra készülő ajándékcsomagokat mutatunk be, illetve mennyiségi kedvezményeket biztosítunk. 

Személyre szabható külső-belső megjelenés

Igazán különlegessé és személyessé varázsolja a NiceToGiveYou ajándék boxokat, hogy tetszőleges díszítés kérhető a csomagokhoz.

Külső megjelenést illetően lehetőség van masnit kérni vagy arany színű feliratot a doboz tetejére. Utóbbinál a legtöbbször az ajándékozott neve kerül vagy éppen a jókívánság (pl. Sok boldogságot kívánunk!).

Az ajándékcsomag belsejében is lehetőség van “üzenet” elhelyezésre, mely esetén az általad írt szöveget nyomtatjuk üdvözlőkártyára vagy arany színű felirattal a doboz, felnyitható fedelére.

Miért az ajándékcsomag a legjobb választás?

Az ajándékcsomag varázsát a megjelenés, a minőségi tartalom, a termékek és csomagolás közötti összhang adja. Felemelő élmény nyújt kinyitni egy szép díszdobozt és meglátni benne az apró ajándékokat, összeillő színekben és egy téma köré berendezve. Össze sem hasonlítható azzal, amikor ugyanezeket a tárgyakat megkapod egy ajándéktasakba bepréselve.

Az ajándékdobozba gondosan válogatott termékeket teszünk és megtervezzük a legjobban mutató elrendezést. Az igazi kulcs pedig a termékek elhelyezése: szeretettel és odafigyeléssel, mintha te magad készítenéd szeretteidnek. Így garantált a siker, amikor az ünnepelt először kinyitja az ajándékcsomagot.

Praktikus, mindennapokban használható termékeket tartalmaz minden ajándékcsomag. Ez pedig megadja azt a bizonyosságot, hogy nem lehet mellényúlni a választás során. Ha megvan az a témakör, mely közel áll az ünnepelthez, akkor csak azon belül kell kiválasztani egy tetszetős csomagot.

Ajándékcsomag vásárlás

Ajándékozóként igazán könnyű dolgod van. Csupán fel kell keresni a NiceToGiveYou oldalát, inspirálódni az ajándékcsomagok között, kiválasztani a kedvencedet 2-4 munkanappal az ünnep előtt és megrendelni.

Amennyiben egyedi ajándék boxot szeretnél rendelni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy írj e-mailt az info@nicetogiveyou.com címre.

Ajándék küldés egyszerűen!

A NiceToGiveYou ajándékcsomagokat 20.000 Ft felett az egész ország területére ingyen szállítjuk. A legtöbb csomag esetén 1-2 napos szállítási időt vállalunk. Ajándékcsomag küldés esetén lehetőséged van arra is, hogy közvetlenül az ünnepelt címére kérd a meglepetést, így ha távolról is, de annál nagyobb figyelmességgel fel tudod köszönteni!

DIY ajándékcsomagok

Ha kedvet kaptál saját ajándékcsomag készítéshez, akkor eléred a NiceToGiveYou alapanyagokat a webshopban és neked már csak a termékekkel kell törődnöd.

Shopping Cart