Gentleman Light ajándékcsomag

17 999 Ft (14 172 Ft + ÁFA)

A férfiak a tartós és praktikus ajándékokat értékelik igazán, amiket megfelelően ki tudnak használni a mindennapokban, mint a Gentleman Light ajándék box.

Az ajándékcsomag tartalma:

  • Férfi bőröv
  • Férfi, bőr kártyatartó tárca

Ha szeretnéd meglepni párodat, családtagodat vagy hozzád közel álló férfi ismerősödet valami igazán praktikus és maradandó darabbal, akkor válaszd a Gentleman Light összeállításunkat.

Bőr kártyatartó tárca

A kártyatartó főként a fiatalabb korosztály nagy kedvence, előnyben részesítik a pénztárcához képest. Elsősorban ez annak köszönhető, hogy kis helyet foglal el a zsebben és ma már minden pénzügy rendezhető papírpénz és bankkártya segítségével, így nem kell érméket magunkkal vinni.

A valódi marhabőrből készült Stein Maister fekete kártyatartó kis méretének köszönhetően (8 x 10,8 cm) könnyedén meglapul a legszűkebb zsebekben is.

Belső elrendezése valóban kiváló, hiszen a klasszikus kártyatartókhoz képest kiegészül két elemmel: az egyik belső fedőlapján átlátszó plasztik lappal fedett rekeszt találunk, mely alkalmas bérletek, fotók tárolására. Továbbá papírpénztartó része is van a bankjegyek számára. Összesen 8 kártya elhelyezésére alkalmas rekesszel rendelkezik.

Férfi bőröv

A férfi öltözék elengedhetetlen darabja az öv, így érdemes olyat választani, ami a legtöbb ruhához passzol. A NiceToGiveYou Gentleman Light ajándékcsomagjában egy prémium minőségű Leonardo Verrelli öv található. Valódi bőrből készült, fekete színének köszönhetően a legtöbb öltözékhez jó kiegészítőként szolgál, masszív, enyhén koptatott stílusú csatja pedig férfiasságot sugall.

Az öv 3,8 cm széles és 4 mm vastagságú és XL-es, azaz 110 cm derékbőségű, azonban hosszát igény esetén méretre szabjuk számodra. A megfelelő méret érdekében a derékbőséget kell megadni, mely meg fog egyezni az öv csatjától a középső lyukig terjedő hosszal. Ez lehetővé teszi, hogy a későbbi kisebb súlyváltozások következtében is hordható legyen az öv.

Egyedi ajándékcsomag

Az ajándék box egy matt fekete, mágneses záródású ajándékdobozban található (22 x 22 x 10 cm). Elegáns megjelenésével a legtöbb alkalomhoz nagyszerűen illik legyen szó családi vagy céges ajándékozásról. Az ajándékcsomagot a termékeken túl egyedi és személyre szabható csomagolása teszi különlegessé.

Négyféle személyre szabási lehetőség közül tudsz választani mielőtt kosárba helyezed a terméket:

  • A csomaghoz illő, szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékcsomag tetejére arany színű felirat kerüljön, melyen szerepelhet az ünnepelt neve vagy éppen a köszöntő szöveg is.
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
  • Egyedi, általad írt szöveggel ellátott üdvözlőkártyát is kérhetsz az ajándékcsomaghoz.
Tömeg0,8 kg
Méretek22 × 22 × 10 cm
Cikkszám

NTGY000101

EAN

5999573700002

Tartalom

1 db bőröv és 1 db kártyatartó

Szín

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart