ceges ajandekcsomag boritokep

Céges karácsonyi ajándékcsomag kínálatunk

A céges ajándékcsomagok elegáns megjelenése és változatos tartalma tökéletesen kifejezi hálánkat és elismerésünket az üzleti életben.

Logózási ajánlat – Karácsonyi ajándékcsomagokra

Az üzleti partnerek ajándékozása során célszerű kiemelt figyelmet fordítani cégük brandjének öregbítésére is. Új szolgáltatásunk keretében lehetőség van céges ajándékcsomagok professzionális logózására 10 darabos mennyiség felett.
További részletekért keresse kollégáinkat!

Prémium ajándékcsomagok cégeknek

Üzleti ajándékcsomagok közül az egyik legnépszerűbb a whisky ajándékcsomag férfi kollégák és partnerek részére.

Karácsonyi ajándékcsomagok akár azonnali készletről

Válogasson a karácsonyi ajándékcsomagok között céges partnerei és ügyfelei részére!

A férfiak számára ajánljuk a bor, whisky és pálinka ajándékcsomagokat, míg hölgyek számára a fehérboros, krémlikőr és pezsgő ajándékboxokat.

Több alkoholmentes változatot is talál céges karácsonyi ajándékaink közt, mint például a csokoládé ajándékcsomag, tea és szörp csomagok.

Konkrét elképzelése van a céges karácsonyi ajándékról? Összeállítjuk!

Megvalósítjuk elképzeléseit a céges ajándékozásban, legyen szó a karácsonyi ajándék elkészítéséről vagy akár egyéb eseményekre való céges ajándék összeállításáról.

Legyen szó más típusú termékpalettáról, vállalati arculathoz illő színekről vagy eltérő pénzügyi lehetőségekről, a NiceToGiveYou ajándékcsomagokban nem fog csalódni!

Vegye fel a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon kollégáinkkal.

Egyedileg összeállított onboarding box.
Zsuzsa feliratos női ajándékbox. Cégek számára is kérhető egyedi feliratos ajándékcsomagok karácsonyra.

Személyre szabott céges ajándékcsomagok

A személyes ajándékok a leginspirálóbbak az üzleti életben is!

Lepje meg kollégáit és partnereit egyedi névvel vagy köszöntőszöveggel ellátott ajándékcsomaggal, mely által különleges élmény lesz az idei karácsonyi ajándékozás.

Miután választott különböző karácsonyi gourmet ajándékcsomagjaink közül keressen fel minket és kérje egyedi ajánlatunkat azok feliratozására vagy logózására. Ezután az egyedi céges karácsonyi ajándékok elkészítéséhez csupán egy Excel file-ra lesz szükségünk.

Exkluzív, logozótt karácsonyi ajándékcsomag

Figyelemfelkeltő, professzionális, exkluzív és mégis letisztult élményt nyújtanak a NiceToGiveYou logózott ajándékcsomagjai.

A digitális nyomtatási technikával készült karácsonyi ajándékcsomagok logózása lehet sokszínű és részletekbe menő, mivel a technikának köszönhetően lehetőség adódik a részletgazdag ábrák és logók felvitelére is.

Gere Kopar céges karácsonyi ajándékcsomag.
Díszdobozok saját céges ajándékcsomag összeállításhoz.

Saját termékeiből állítana össze céges ajándékboxot?

A legszebb ajándékdobozokat nálunk találja! Többféle méretben és színben elérhető díszdobozok a tökéletes ajándékozáshoz.

Már 10 darab felett mennyiségi kedvezményt biztosítunk vásárlóinknak, melyeket a premiumajandekdoboz.hu oldalon talál.

Referenciáink

Céges karácsonyi ajándékcsomag katalógus 2023

Céges ajándékcsomag katalógusunkat megtekintheti online.

Válassza a legjobbat!

Katalógusunkban megtalálja prémium ajándékcsomag és ajándékdoboz kínálatunkat, illetve a cégek számára elérhető kedvezményeket is.

Gourmet ajándékcsomag kínálatunk

Mennyiségi kedvezmények

25 – 49 db ajándékcsomag2,5 % kedvezmény
50 – 74 db ajándékcsomag5 % kedvezmény
75 – 100 db ajándékcsomag7,5 % kedvezmény
100 db felett10 % kedvezmény

*A táblázat csak iránymutatásként szolgál, a végleges árajánlatot minden esetben e-mailben küldjük ki.

A karácsonyi ajándékozás legyen örömteli és gondtalan!

A legjobb ajándék személyes, még az üzleti életben is. Válasszon többféle egyedi személyre szabás közül:
minden doboz kérhető egyedi felirattal, illetve kerülhet ajándék karácsonyi üdvözlőlap is a csomagba,
nagyobb mennyiségek esetén pedig többféle logózási megoldást kínálunk ügyfeleink részére, mind az ajándékdobozt, mind pedig az üdvözlőlapot tekintve.

Ajánlatkérés

Igényelje kedvezményes és egyedi ajánlatunkat mindössze néhány kattintással!

Az ajánlatkérésére 24 órán belül válaszolunk!

Azonnali válaszért hívja az alábbi számot:
+36 20 946 94 86

Miért a NiceToGiveYou a tökéletes választás?

Professzionális céges ajándékozás

Akár meglévő csomagjaink közül választ, akár egyedi igényeikre szabjuk az ajándékcsomagot a céges karácsonyi ajándékok választása során a következő érvek mind mellettünk szólnak.

Prémium minőség

Elegáns és komoly megjelenés a mágneses záródású dobozokkal, kiváló termékösszhang az ajándékcsomagban.

Kedvező árak és mennyiségi kedvezmények

Kedvező alapárakon kínáljuk termékeinket, ráadásul cégek számára további mennyiségi kedvezményeket biztosítunk.

Villámgyors szállítás

Küldjön vagy rendeljen ajándékcsomagot az ország bármely pontjára, és mi akár 24 órán belüli országos kiszállítást vállalunk a mennyiségtől függően.

Környezetbarát

Az ajándékdobozok és a térkitöltő is 100%-ban újrahasznosított papírból készül, és ajándékozás után is kiváló tárolódobozok.

Ajándékok ügyfeleknek

Tegye emlékezetessé az idei karácsonyt egy olyan céges ajándék küldésével, amit mindenki imádni fog. Legyen szó egy lezárult üzlet ünnepléséről, egy mérföldkő elismeréséről, vagy csak arról, hogy kifejezi a cége nagyra becsülését. A kedves szándékkal átadott ajándékok segítenek megerősíteni a kapcsolatokat, növelni az ügyfél válaszarányokat, bemutatni a cég értékeit, és előmozdítani az üzleti projekteket. Oldalunkon széles választékban talál céges ajándék összeállításokat melyek mindegyike, személyreszabható egyedi szöveggel és céglogóval.

Ajándékok alkalmazottaknak

Az alkalmazottak elismeréséről napjainkban már rengeteg könyvet olvashatunk és számos tudománnyal alátámasztott módszere létezik az alkalmazottak elismerésének és jutalmazásának, mégis egy valamiben mindegyik megegyezik, méghozzá abban, hogy munkatársaink elismerése során a legerősebb hatással a személyes jutalmazás bír. Az ajándékozás során pedig mi sem lehet személyesebb, mint egy személyre szabott ajándékcsomag, melyet a főnök személyesen nyújt át. Ha pedig egyedi elismerő ajándékot keres munkatársai részére, jó helyen jár. A NiceToGiveYou webshopja számtalan lehetőséget kínál az alkalmazottainak szóló elismerő ajándékokhoz, beilleszkedéstől, megtartástól, mérföldkő ünnepségektől, távoli munkavégzési csomagoktól, alkalmazott elismeréstől, értékesítési találkozóktól a rendezvényi kiruccanásokig. Az alkalmazott elismerő ajándék ötletek között szerepelnek különböző italok köré kialakított ajándékcsomagok és hasznos logózott irodai cikkekből összeállított céges ajándékok is. Továbbá pedig az összes ajándékcsomagunk kérhető egyénileg személyreszabva, akár névvel ellátva egy egyszerű Excel lista alapján. A személyes ajándék csomagolását pedig már csak egy kedves üdvözlő lappal lehet még inkább névre szólóvá tenni.

Karácsonyi ajándékok

Örvendeztesse meg ügyfeleit, alkalmazottait, családját és barátait ínyenc karácsonyi ajándékcsomagokkal. A meghitt ünnepléshez elengedhetetlen a jó társaság és a békés családi környezet, így a tökéletes karácsonyi céges ajándékcsomag egy olyan összeállítás, amely tartalmaz az irodában is megosztható finomságokat, amik mindenki számára örömet okoznak, továbbá egyéb ajándékokat, melyeket otthon a tűz melegében fogyaszthatnak el az ajándékozottak. Mi sem okozhat nagyobb boldogásot, mint egy pörgős üzleti év végén megpihenni az irodában a munkatársakkal, sztorizgatni és szórakozni kicsit, majd hazatérni a családhoz és beülni a fenyő illatú nappaliba, ahol a feldíszített karácsonyfa mellett ott van velünk mindenki aki számunkra igazán fontos. Ennek tudatában igyekeztünk céges karácsonyi ajándék palettánk kialítása során gondosan odafigyelni arra, hogy azok olyan szelektált karácsonyi termékek összeállításából készüljenek, melyek tökéletesen hozzájárulnak az ünnepi szezon hangulatához a különböző ínycsiklandó gourmet termékek segítségével.

Shopping Cart