Last Minute Ajandek Borito

Last minute karácsonyi ajándék ötletek

Pár nappal karácsony előtt a plázában keringeni és ajándékokat vásárolni a tömegben kevésbé alapozza meg a karácsonyi hangulatot. Rohanás, kapkodás és a “csak legyen valami” ajándékok. Rendelni sem szerencsés már, hiszen mindenki számára valódi meglepetés, hogy vajon kiér-e időben a csomag vagy sem. Érdemes legalább egy “B” tervvel rendelkezni, ha ennyire kicentizve rendelünk ajándékokat, hogy ne üres kézzel álljunk a karácsonyfa előtt.

Ugyanakkor van még mentőötlet az utolsó percekre is, például virtuális ajándékok vagy utalványok formájában. Garantáltan bekerülhetnek a fa alá, és az ajándékozott sok szempontból szabadabban is felhasználhatja.

Ajándékkártya

Egészen egyszerű dolgunk van az ajándékkártyák tekintetében. Szinte bármilyen üzletben kaphatóak már levásárolható ajándékkártyák, melyeket a tetszőleges összeggel töltünk fel. Nagy előnye, hogy az adott összegen belül bármit választhat magának az ajándékozott, így nem nyúlhatunk mellé.Két dologra érdemes figyelni az ajándékkártya választásakor:

  • megfelelő legyen a téma/ bolt választásunk. Ha tudjuk, hogy szereti az adott műfajt vagy márkát, akkor biztos a siker;
  • reális összeget töltsünk rá. Lehet, hogy szeretne egy Michael Kors táskát, mégsem megy sokra egy 5000 Ft-os ajándékutalvánnyal.

Ajandekkartya

Magazin előfizetés, mint last minute karácsonyi ajándék

Online és offline kivitelben is megfelelő ajándék lehet újság, magazin előfizetést ajándékozni szeretteinknek. Valószínűleg tudjuk, hogy mi az a téma, ami kifejezetten érdekli. Üzleti magazinoktól kezdve, hobbi témákon át a keresztrejtvényig találunk mindenféle kategóriát.

A Magyar Posta webshopjában jóformán az összes belföldi magazint elérjük, így egyszerűen végig lehet böngészni az összes szimpatikus kategóriát. Különböző időszakok közül választhatunk, így akár nem is muszáj teljes évre előfizetni.

Amennyiben pedig ugyanezeket a magazinokat inkább virtuális formában böngésznénk, akkor megtaláljuk a legtöbbet a Digital Stand oldalán. Jóformán egy áron, viszont környezetvédelmi szempontból sokkal kisebb terhelést okozva.A kiadók saját oldalát felkeresve számos akcióval találkozunk, sokszor csomagban népszerűsítik előfizetéseiket amennyiben náluk vásárolunk. Ilyenekkel találkozhatunk a HVG webshopjában is, ahol a számos különböző kiadvány vagy online magazin előfizetéseihez különböző ajándékok járnak. Például a HVG 3 hónapos előfizetéséhez 5000 Ft-os Oázis Kertészet ajándékutalványt is bezsebelhetünk.

Hasonlóan a Forbes is jutalmazza az hosszabb előfizetéseket: különböző könyvekkel párosítva vagy Lindt vásárlási utalvánnyal. Szóval, ha már eldöntöttük, hogy mit szeretnénk, akkor érdemes picit körbenézni, hogy hol van a legkedvezőbb ajánlat.

A legtöbb hírportál is előfizetésesen érhető el vagy bizonyos korlátozásokkal, így ez is nagyszerű ajándék lehet. Például a rendkívül színes Medium blogoldalt 5 dolláros havi előfizetéstől tudjuk korlátlanul olvasni, a Harvard Busniss Review értékes cikkei pedig havi 15 dollárért érhetőek el online változatban.
Internetes Ujsag

Ajándékcsomagok kicsit másképp – oktatás, fejlődés és tanulás

Új év, új kihívások, magasabb célok. Tedd a fa alá a sikerhez vezető utat, ajándék formájában! Ha tudod, hogy mik azok, amiket szeretne elérni szeretted, amerre mélyíteni szeretné tudását vagy éppen csak sosem szánja rá magát, pedig régóta tervezgeti – ott megadhatod számára a kezdő lendületet.

Ajándék oktatások

Rengeteg online tanulós platform érhető el, ahonnan válogathatsz kurzusok közül. A Coursera oldalán sales tréningtól kezdve mesterképzésekig mindent találunk, de az egyik legnépszerűbb képzésüknek számító “Megtalálni az élet értelmét” kurzushoz hasonlóakat is fellelhetünk az oldalon.

Másik hasonlóan ismert főként angol nyelvű portálról az Udemy-ről is ajándékozhatunk képzéseket. Rengeteg IT, design és üzleti támájú térninget találunk, de akár a fényképezés vagy zene kategóriából is böngészhetünk. Az ár mellett mindenképpen figyeljünk az online anyagok időtartamára és értékelésére annak érdekében, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet.

Természetes számos magyar nyelvű online képzést is találhatunk a témától függően. Pédául üzleti és marketing tárgyú tudásanyagok érhetőek el a Minner Akadémia oldalán, ezáltal felturbózva a vállalkozási kedvünket, sikerességünket.

Ajándékozhatunk angol nyelvi képzést is szerettünk számára, mellyel sokkal magabiztosabb lehet az élet számos területén: legyen szó szórakozásról, utazásról vagy éppen egy jobb munkalehetőség megszerzéséről. Az 5 perc angol oldalán élő tanfolyamok közül is választhatunk, melyekkel még hatékonyabb a nyelvtanulás.

Ajándék önfejlesztő kurzusok

Mivel 2020-ban a sportok nagy része is a négy fal közé szorult, és még valószínűleg így is lesz egy darabig, ezért az online sport órák, személyi edzések ajándékozása is kitűnő ajándék családtagjaink számára. Főleg úgy, hogy a legtöbb újévi fogadalomban is visszaköszön a rendszeres mozgás iránti elhatározás. A Move2you oldalán számos bérletkonstrukcióval látogathatóak az elő tréningek, többek között pilates, jóga és alakformáló órák is.

Ha pedig a kreatív fejlődés, a hobbik mozgatják meg szerettünk fantáziáját, akkor biztosan találunk számára megfelelő online kurzust a Skill Share oldalán. Egészen különböző készségfejlesztő oktatóanyagok vannak a film készítéstől, a kreatív íráson át a menedzsment eszközökig.

Online Edzes

Élmény ajándékok otthonra

Mivel ma már a szórakozásunk egy jelentős szelete is online térben zajlik, kézenfekvő ilyen lehetőséget ajándékozni szeretteink számára. Nem beszélve arról, hogy a legtöbb ilyen megoldást akár közösen is élvezhetjük, így családi ajándékként is tekinthetünk rájuk.

A filmek és mozizás kategóriában gondolhatunk a Netflix-re és az HBO GO-ra, melyeken számos sorozatot, filmet, gyermekműsorokat találunk. Reklámok és bonyolult böngészések nélkül élvezhetjük kedvenc filmjeinket, és tarthatunk bekuckózós napokat a téli hidegben.

A zene előfizetés is jó ajándék a fiatalabb generációk számára. iTunes, Spotify vagy Youtube előfizetésekkel akár offline is, reklámok és ajánlók nélkül, egyszerűen hallgathatjuk kedvenc lejátszási listánkat.Természetesen nem maradhatnak ki a virtuális szórakozás kategóriából a játékok sem. Nagy öröm a karácsonyfa alatt egy Playstation Plus előfizetés, mellyel havonta két PS4 játékhoz lehet hozzájutni. De akár XBOX-hoz is beszerezhetünk egy digitális ajándékkártyát és a kód felhasználásával játékokat és egyéb tartalmakat lehet letölteni. Többszereplős, online és offline játékok is csábítanak ebbe a virtuális világba, ahol igazán repül az idő és jó társasági kaland is az otthonmaradós estékre.

Más típusú játékok is kerülhetnek a fa alá az utolsó pillanatban. Meglephetünk férfiakat póker számlára való pénz feltöltéssel, vagy éppen online társasjáték oldalakon való előfizetéssel.

Átadásra kész ajándékcsomagok

Tudtad? Az átadásra kész ajándékcsomagok közül csak választanod kell és nincs is több teendőd velük csak elhelyezni őket a fa alá. És a NiceToGiveYou csomagokban nemcsak a termékek nagyszerűek, hanem maga a csomagolás is, hiszen igazán személyessé varázsolhatod őket többféle módon is:

  • Az ajándékdoboz tetejére kért arany színű felirattal
  • Az ajándékdoboz belső fedelére kért arany színű üzenettel
  • Vagy az üdvözlőkártyával

Egy-egy frappáns felirat, köszöntő szöveg vagy a doboz tetején elhelyezett név máris egyedivé és szívhez szólóvá varázsolja a legegyszerűbb összeállítású csomagokat is. Számodra pedig egyszerű megoldást nyújt az utolsó percben is úgy, hogy a fa alatt mégis a tiéd lesz a legszebb csomag.

Pálinka ajándékcsomag névvel - NiceToGiveYou

Tökéletes last minute karácsonyi ajándék: e-book könyvek

Ahhoz fogható érzés nincs, mint egy igazi könyvet a kezedben tartani elsőként fellapozni, a friss, ropogós oldalakat és érezni azok illatát. Mégis sokan lemondanak erről az érzésről különböző megfontolásból:

  • az e-book olvasók igazán kényelmesek és praktikusak, főleg ha több könyvet is szeretnénk magunkkal vinni,
  • nem szennyezzük vele a környezetet,
  • kényelmesen nagyíthatóak, szerkeszthetőek, aláhúzhatóak, ezáltal kiválóak jegyzet készítéshez,
  • és nem utolsó sorban sokkal környezetbarátabbak, mint nyomtatott változatuk.

Amennyiben szerettünk már rendelkezik egy könyvolvasóval, bátran szerezzük be neki kedvenc könyveit e-book formában. Akkor is, ha számunkra ez idegen, és mi magunk a könyves megjelenést jobban preferálnánk.A legtöbb online könyváruház oldalán megvásárolható a könyvek elektronikus formája is. A legnépszerűbb portálokon, mint a Libri vagy a Bookline még e-könyv sikerlistákkal is segítik a választásunkat.
E Book Olvaso

Ajándék események, tanfolyamok

Habár a közösségi események legjava egy ideig még nem élvezhető, mégis akad néhány olyan műfaj, ami tökéletes ajándék a családtagok számára. Próbáljunk az ő fejével gondolkodni, hogy mik azok amiket igazán szeret vagy éppen csodál, vágyik rá. Mik azok, amik mosolyt csalnak az arcára.

Amennyiben szereti a jó fotókat, megörökíteni a pillanatokat, akkor megfelelő ajándék lehet családunk, párunk számára egy profi fotózás. Legyen az portré, páros vagy családi fotózás, biztosan élete legjobb képeit fogja viszontlátni!

De akár kiscsoportos tanfolyam is tökéletes párunknak, ha szereti a választott témát. Például hölgyek részére egy szappankészítő tanfolyam kiváló ajándék lehet, ha preferálja az organikus alapanyagokat és a saját kezűleg készített termékeket.

Kézzel készített ajándékok

A last minute karácsonyi ajándékok kategóriából nem maradhatnak ki a saját magunk által készített meglepetések sem. Minden esetben csak akkor hagyatkozzunk erre, hogyha magabiztosak vagyunk a képességeinket illetően. Olyan ajándékötletet hagyjunk a végére, amit garantáltan kivitelezni tudunk, mind tudásban, mind hozzávalókban és felszereltségben rendelkezünk a szükséges feltételekkel.

Szuper ajándék lehet egy saját magunk által festett kép, egy ízlésesen becsomagolt süti vagy egy házilag öntött gyertya. De egy kötött sál, kézzel készített nyaklánc vagy kézzel írott emlékkönyv is nagyszerű meglepetés. Különösen sokat dob a latba az a figyelem és a törődés, mely hozzájárul ezen apróságok elkészültéhez.

Hogyan kerüljenek az ajándékok a fa alá?

A legszebb hogyha valamilyen formában, így is a fa alá csempésszük az ajándékokat. Nyomtassuk ki vagy írjuk le egy levélben, hogy mit kell tennie az ajándékért és máris megteremtjük hozzá a megfelelő körítést.De érkezhet egy email is az ajándékkeresés közben és egy szépen megfogalmazott levél kíséretében értesül az ajándékról.Reméljük az utolsó percekben is rátalálsz a legjobb ajándékra, amivel mosolyt csalsz szeretteid arcára!

Shopping Cart