Bakancslista album

5 999 Ft (4 724 Ft + ÁFA)

Csak egyszer élsz! Gyűjtsd hát össze milyen élményekkel szeretnél gazdagodni, mit próbálnál ki legszívesebben, írd le álmaidat!

Tartalma:

 • Keményfedeles album (A/5 – 25 lapos)
 • Személyre szabott borító
 • Személyre szabott első oldal (nevekkel)
 • Felsorolás lista a 2. és 3.  oldalon

A Bakancslista album személyre szabható, így tökéletes ajándék születésnapra, névnapra vagy pároknak nászajándékként, házassági évfordulóra.

Elfogyott

Személyre szabott bakancslista a legvágyottabb tervekhez és a legszebb élmények megörökítéséhez! A bakancslista egyéni tervekhez vagy páros élményekhez is fantasztikus alapot ad.

A hölgyek körében népszerű születésnapi és névnapi ajándék, ugyanakkor ideális választás lehet párok számára Valentin napra, nászajándékként vagy évfordulós meglepetésnek is!

Bakancslista album

Az album A/5-ös méretű, karton album, selyemfényű lapokkal és választható külső borítóval. Ez utóbbi személyre szabható és rákerülhet az ajándékozott(ak) neve.

Az 50 oldalas album nyitó oldala szintén személyre szabott, a fedőlapra kért nevek találhatóak itt is. Míg a következő két oldalon egy 32 pontos listát lehet feltölteni a bakancslista elemeivel. Az album bővíthető, így később kerülhetnek bele extra oldalak és tartalmak.

Az album üres lapjai lesznek később a legérdekesebb! Ide kerülhetnek fel laponként a fotók, élménybeszámolók azokról a élményekről, melyeket sikerült megvalósítani. Ezeket a képeket fotósarkak segítségével, öntapadós papírral vagy ragasztóval is rögzíthetjük az albumban.

Személyre szabott borító

A Bakancslista több különböző stílusú borítóval kérhető, melyre felkerülnek a nevek, illetve a “Bakancslistánk” cím is tetszőlegesen adható meg. Például: ‘Anita bakancslistája’, ‘Európai úti céljaink’, ‘2022-es bakancslistánk’.

Bakancslista ötletek

Ahány ember, annyi féle bakancslista létezik, hiszen mindenki különféle álmokat dédelget. A legnépszerűbbek az utazáshoz kapcsolódó listák, de íme néhány más tematika:

 • Élmények, amiket szeretnék kipróbálni
 • Karrier bakancslista
 • Sportoláshoz, fitt életmódhoz kapcsolódó bakancslista
 • Filmek, amelyeket szeretnék megnézni
 • Könyvek, amiket szeretnék elolvasni
 • Éttermek, amiket kipróbálnék

Párban pedig még izgalmasabb, hiszen rengeteg sok közös célt ad, ha előre megtervezzük a páros bakancslistát, például a következő randikról.

A Bakancslista készítéskor fontos kitalálni, hogy milyen időtávra is tervezünk. Csak a következő házassági évfordulónkig szeretnénk terveket szőni, vagy éppen a közelgő nyaralásunk minden egyes pontját vinnénk fel – de az is lehet, hogy életre szóló álmaink kerülnek bele.

Miért jó a Bakancslista?

 1. Szuper program akár egyedül, akár kettesben megtervezni az álmainkat
 2. Az, hogy leírjuk ezeket a terveket még erősebb késztetést ad arra, hogy meg is valósítsuk
 3. Jó látni, hogy miket szeretnénk, így sokkal fókuszáltabban tudjuk megvalósítani azt
 4. Onnantól kezdve, hogy leírjuk még büszkébbek leszünk rá, hogy el is érjük ezeket a célokat
 5. A fotók és élménybeszámolók pedig magukért beszélnek – varázslatos végiglapozni, ahogy mire voltunk képesek és ez rengeteg erőt is ad

Éppen ezért nemcsak saját magunk számára, de másoknak is nagyon kedves és praktikus ajándék egy személyre szabott bakancslistát ajándékozni. Életkortól függetlenül szükségünk van a jó célokra ahhoz, hogy ki tudjunk teljesedni. Így akár fiataloknak, pároknak vagy idősebbek számára is élményt nyújthat.

Díszdobozban átadásra kész!

Az albumot kérheted fehér színű ajándékdobozban is, így tökéletesen illik minden alkalomhoz!

Továbbá az ajándékdobozt személyre is szabhatod háromféleképpen:

 • Arany színű szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
 • Kérheted, hogy az ajándékdoboz tetejére arany színű felirat kerüljön, melyen szerepelhet név vagy  köszöntő szöveg is.
 • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
Tömeg0,3 kg
Méretek22,5 × 1 × 15,5 cm
Szín

Tartalom

Bakancslista album

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart