Valentin napi cikk borítója

Valentin napi ajándékok házilag

Rohamosan közeleg a Valentin nap. Ha igazán gondosan szeretnéd kiválasztani a tökéletes ajándékot, akkor itt az ideje elkezdeni a tervezgetést! Előző cikkünkben már hoztunk néhány Valentin napi ajándékötletet, melyeket könnyen be tudsz szerezni a boltban.

Most pedig jöjjön néhány olyan inspiráció, melyeket felhasználva nagyszerű  Valentin napi ajándékot tudsz készíteni házilag is. Ezek közül vannak könnyebbek és kicsit időigényesebbek is, de igyekeztünk olyan ötleteket gyűjteni, melyek megmozgatják a fantáziádat.

Fényképes Valentin napi ajándékok

Az elmúlt időszak képeit átböngészve, biztosan találsz számos közösen megörökített pillanatot, melyet szívesen látnátok viszont az év többi napján is. Találd meg a megfelelő koncepciót, és készítsd el saját magad. Legyen az egy album teleírva az átélt élményekkel, egy könyvjelző, ha a párod szívesen olvas vagy akár egy kollázs, melyet aztán felakaszthattok a nappali falára.

Szív Alakú Kollázs

Ha nehéz egy-egy fotót kiragadni a számos kedvenc közül, akkor készíts ezekből egy közös digitális képsorozatot vagy akár videót. Öntsd képekbe az elmúlt egy éveteket, felidézve minden nagyobb állomást, jelentős mérföldköveket. Egészen jó képes videókat tudsz készíteni az Animoto oldalon, ahol egyszerűen tudsz a képek mellé szöveget írni, valamint kedvenc számotok lehet az aláfestő zene. Ráadásul előre elkészített videó sablonok teszik könnyebbé a szerkesztést. Valentin napra is készülnek ilyen videóval, melyet alapul vehetsz a saját történetetekhez.

Sajat Velentin Napi Video

Maga a fotó is lehet Valentin napi meglepetés, ha például magadról csinálsz egy sorozatot, melyet a párodnak ajándékozol. Aranyos formáció ez a kollázs, melyen a kéztartásból rajzolódik ki a szív. Mindössze te kellesz hozzá, egy jó hely ahol megáll a kamerád vagy megkéred az egyik barátodat, hogy fotózzon. Ezután képszerkesztővel egymás mellé kell illeszteni a képeket a megfelelő sorrendben, és végül előhívatni. Biztosan meghatódik a párod, ha egy ilyennel leped meg február 14-én.

Szelfi Képkollázs

Valentin napi ajándékok haladóknak

Rendelni is tudsz személyre szóló ajándékot, névvel ellátott, feliratozott tárgyakat a bögrétől elkezdve a hálóköntösig. Mindezeket persze otthon is kivitelezheted, ha jó kézügyességed van. Ha nincs akkor is, legfeljebb egy jót nevettek és a legegyedibb lesz a világon! Bármiről is legyen szó, akár festés, rajzolás, hímzés, az aranyszabály az, hogyha még korábban nem csináltál ilyet, mindenképpen valami egyszerűvel kezdd.Kifejezetten jól mutatnak az ágynemű szettek és frappáns páros párnahuzatok, melyek egymás mellé téve adják vissza a teljes koncepciót. Előző cikkünkben már hoztunk nektek olyan webshopot, ahonnan tudtok rendelni ilyet, ugyanakkor a bátrabbak otthon is elkészíthetik. Mindössze két natúr párnahuzatra van szükséged, valamint olyan textilfilcre, ami mosható. Ezt bármelyik hobbi boltban vagy akár online is megrendelheted. Rajztudásodhoz megfelelően találhatsz rengeteg mintát Pinteresten vagy akár kifejezetten hozzátok kapcsolódót is tervezhetsz. A filctől függően még igényelhet a végleges minta egy rávasalást, aztán már kész is.

Valentin napi párna

El tudod képzelni a Valentin napot süti nélkül? Ez a legédesebb része az egész ünnepnek! Ráadásul nagyon hamar romantikussá varázsolhatjuk a legegyszerűbb édességeket is, pusztán egy szív alakú sütiszaggatóval!

Szív alakú Valentin napi sütemény

A közös tervezés, mint Valentin napi ajándék

A közösen szőtt álmok, tervek segítenek abban, hogy ugyanabba az irányba tartsatok, és folyamatosan mélyüljön a kapcsolat köztetek. Friss párként alapvető, hogy még sokat randizgattok, viszont több éves kapcsolatban is a közös randik tartják fenn az intimitást, a bensőséges kapcsolatot. Egyszóval a kapcsolatotok minden egyes szakaszában fontos értéket képvisel, a kettesben töltött idő. A Valentin nap pedig tökéletes alkalom erre, hogy megalapozzátok a következő randikat.Valentin napi ajándékként vagy akár együtt is megtervezhetitek milyen közös randikat szeretnétek az elkövetkező időszakban. Lehet ez egy éves tervezés, de akár bakancslista formában is. Írjatok össze olyan eseményeket melyeket már régóta szeretnétek, csak valamiért nem jött össze. Vagy egyébként is nagy kedvencetek, de az utóbbi időben feledésbe merült. Bármi jöhet, aminek mindketten örültök.

Valentin napi randi tervező

Természetes, hogy távkapcsolatban is szeretnél minden meghatározó pillanatban ott lenni vele, ha szüksége van rád. Habár fizikailag ezt nem mindig teheted meg, de van néhány alternatív megoldás, mellyel kifejezheted támogatásodat, figyelmedet. Valentin nap alkalmából készíts néhány előre megírt levelet, melyeket az adott alkalmakon bonthat ki. Legyen az csak egy este, amikor nem tud elaludni, csak relaxálni akar vagy éppen hiányzol neki, néhány kedves szó tőled, biztosan mosoly csalt majd az arcára, és akár újra elolvashatja majd ezeket.

Valentin Napi Uzenetek

Néhány jelképes Valentin napi ajándék

Szívhez szóló ajándékok

Ha kevésbé mozgat meg titeket a Valentin nap és csak szeretnétek megemlékezni róla, akkor íme néhány apró, de annál kedvesebb ajándékötlet:

A legjobb pedig ezekben a kisebb, személyes meglepetésekben, hogy mind teljesen egyedi lesz, így igazán szívhez szóló. Ha pedig minden évről van egy-egy ilyen, abból szép kis gyűjtemény is lehet, melyeken nosztalgiázhattok majd nyugdíjas éveitekben vagy a későbbi Valentin napokon.

A közös élmény a legmaradandóbb Valentin napi ajándék

2022-ben a Valentin nap hétfőre esik, így egész napos programot az előző hétvégén tudtok igazán tartani.  Szerinted is tökéletesen indul a nap, amikor a párod ágyba viszi neked a finom reggelit?! Egy csodás málnalekváros gofri, finom teával, netalán egy pohár pezsgővel. Néhány apró gesztussal és minimális készüléssel ünnepivé varázsolhatjuk a reggelit: alkalomhoz illő szalvéta, egy szál virág a tálcára, szív forma a palacsinta vagy tükör tojás sütéshez.

Valentin napi reggeli

Ugyanígy az este is színtere lehet a közös ünneplésnek. Akár egy közös vacsorafőzés gyertyafényben, egy üveg vörösborral mennyei hangulatot ad! Közben kellemeset beszélgetni, figyelmesnek lenni egymással és lassítani picit, melyre oly ritkán van lehetőség a rohanós hétköznapokban!Vagy szervezni egy mozi délutánt, bebújni a takaró alá és végignézni egy minisorozatot mindenféle rágcsálnivalóval.De wellness hétvégét is tarthattok otthonotokban: néhány rózsaszirom a fürdőkádban, gyertyák, pezsgő, masszázs…és máris különleges lesz a Valentin napotok! (Ehhez mondjuk akar egy szuper NiceToGiveYou ajándékcsomagunk is!)

Valentin napi forró fürdő

Ne feledd, a Valentin nap kettőtökről szól és arról, hogy jól érezzétek magatokat! Szóval csak olyat adj, olyat csináljatok ami szívből jön, és akkor tökéletes lesz! Ha szemezgetnél még ötletek közül, akkor látogass el Pinterest oldalunkra.

Shopping Cart