bucsuajandek-tavozo-kollegaknak-boritokep

Milyen ajándékkal lepd meg távozó kollégádat?!

Sok év közös munka alatt bizony elmosódnak a határok a kollegiális viszony és barátság között. Rengeteg közös küzdelem, sikerek, közös ebédek és hosszú kávészünetek, nem beszélve a céges partikról vagy a folytonos chat üzenetekről, ami segít túlélni a hosszú és unalmas meetingeket. Egy idő után megosztani egymással nemcsak a munkahelyi, de a magánéleti eseményeket egyike annak ami igazán közel hozza egymáshoz az embereket. Így nem is csoda, hogyha valaki távozik a munkahelyről, akkor nem pusztán egy kollégát jelent ez sokaknak, hanem egy törődő barátot is.

Néhány helyen hagyománya van a kollégák búcsúztatásának, míg máshol a csapat vagy még szűkebb körben ejtik meg ezt. Bárhogy is legyen, szeretnénk hogy a távozó kolléga az itt szerzett tapasztalatokon túl magával vigye a sok közös emléket is és szeretett gondoljon vissza ránk, vagy akár később vissza is térjen. Adjunk hát olyan búcsúajándékot távozó kollégánknak, melyről sokáig eszébe fogunk jutni, felidézheti a közös emlékeket és jó szívvel emlékezik a cégnél töltött időre.

Ajándékok, melyek vele lesznek az új munkahelyen is

Az új munkahelyre való érkezéskor az ismeretlen környezetben jól esik egy-két olyan dologgal körülvenni magunkat, melyek biztonságot és ismerős környezetet jelentenek. Még a home office világában is megnyugtató ereje van ezeknek az apróságoknak. Ha távozó kollégánknak ajándékot keresünk ez egy jó szempont lehet.

Növény az íróasztalra

A virágok élettel telivé varázsolják az íróasztalunkat és az egész szobát, legyen az akár az irodában akár otthoni munkavégzés. Belecsempészik a természet színeit és érzéseit a napi munkába, ezáltal egy sokkal otthonosabb és megnyugtató környezetet teremtve. Egy menő kaspó pedig még a kreativitásunkat is fokozza!

Az Office növény webshopban a legkisebb pozsgás növényektől kiindulva a “Hard to Kill” kategóriáig biztosan találunk megfelelőt távozó munkatársunk számára. Egy minimál kaspót választva férfi kollégák számára is jó búcsúajándék lehet, hiszen nekik maguktól ritkábban is jut eszükbe, hogy dekorálják íróasztalukat. Ragadjuk meg hát a lehetőséget!


frappans-mini-kaspo-office-noveny

Egyedi füzet

Füzetbe jegyzetelni most a digitális világban talán még jobban esik, mint korábban! Segít rendszerezni a gondolatainkat és könnyebben is tudunk emlékezni a kézzel leírt dolgokra, mintha ugyanezt géppel tesszük. Ráadásul, ha mindehhez egy trendi füzetünk is van, akkor igazán menő is a jegyzetelés.

Az Anazu Design-nál rendelhetünk egyedi borítós füzeteket, melyek vidám színeikkel és az általunk választott mintával tökéletes ajándékként szolgálnak a kollégáink számára. A jegyzetfüzeteket kézzel hímzett minták díszítik, színes cérnákkal, mellyel magukra vonzzák a tekinteteket. Válasszunk olyan tematikát díszítésként, mely illik kollégánkhoz: kedvenc hobbija, jellegzetes szokása.


anazu-design-egyedi-fuzet

Bögre egyedi felirattal

A személyre szabott ajándékok közül még mindig a bögrék a legnépszerűbbek, nem hiába! Feldobják a reggeli kávénkat és kellemesebb is a napközbeni teázás, ha olyan bögréből tesszük ezt, ami kedves emlékeket idéz fel bennünk. Ajándékozz hát kollégád számára akár búcsúajándékként is bögrét, mely emlékezteti majd a közös kávészünetekre és hosszú beszélgetéseitekre.

A Díszelgő műhelynél kézműves bögréket tudsz vásárolni, melyre kérhetsz dekorációként bármilyen szöveget. Kedvenc mondásotokat, kollégád becenevét, egy szót, aminek csak ti ismeritek a történetét vagy akár egy viccet, mely megnevetteti. Mind mind kedves emlékeket fog előidézni, bármikor is fogyassza belőle a kedvenc italát.


kezmuves-bogre-diszelgo-muhely

Igazi emlék kollégáknak

Ha már emlékek és búcsú, akkor nem maradhatnak ki a fotók sem. Az Etsy-n megvásárolható, fából készült képtartó kifejezetten kollégás búcsú ajándék, melyre feltűzheted a kiválasztott fényképet vagy akár többet is, amit váltogatni tud kedve szerint. Jól mutat a leendő íróasztalán.

keptarto-kollegaknak-bucsuajandekba

Kedvezmények és ajándék ötletek hírlevélben is!

Ha érdekelned további ajándék ötletetek és bővülő termékkínálatunk, iratkozz fel havi hírlevelünkre!

Valami apró ajándék távozó kollégának

Vicces matrica

Ha tényleg csak szimbolikus búcsú ajándékot keresel kollégád számára, akkor akár egy viccesebb akár egy motiváló matrica jó választás lehet! A Matrica Manufaktúrában számos jópofa matrica közül válogathatsz, melyek nagyszerűen mutatnak akár laptopon akár mobiltelefonon, de egy minimál virágcserepet vagy füzetet is feldobhatnak. Mivel nem hagynak nyomot, ezért bátran használhatod ezeken a felületeken. A mi kedvencünk a “No dráma láma” matrica!

vicces-matrica-kollegaknak-matrica-manufaktura

Bögre tartó kalács a hétvégi pihenéshez

A nehéz hétköznapok után jár egy kis pihenés! Ha úgy gondolod, hogy szeretnéd kollégádat erre emlékeztetni, akkor lepd meg őt, egy bögre tartó kaláccsal. Ez a fonott kedvesség a legjobb társ a reggeli kávékhoz. Ezentúl nyugodtan kávézhat a kanapén vagy az ágyban és nem kell attól tartani, hogy felborul a bögre.Tökéletes választás abban az esetben is, ha nincs alkalmatok személyesen elbúcsúzni. Kérheted NiceToGiveYou ajándék dobozban személyes üdvözlőkártyával, melyet kérésedre közvetlenül a kollégádhoz küldünk.

Bögre tartó kalács- kreatív

Különleges ajándékcsomag válogatás

A vörösbor ajándékcsomaggal néhány kellemes pillanatot ajándékozhatsz kollégádnak, illetve közösen is elfogyaszthatjátok a benne található válogatást. Az ajándékdobozt pedig feldobhatod egy kedves idézettel vagy frappáns belsős mondással is, hiszen kívül-belül személyre szabható.Az ajándék box különleges magyar finomságokkal van megtöltve: Sauska Cuvée, Dr. Honey díjnyertes méz, pörkölt sós mandula és Luis eperporba forgatott fehércsokoládés mandula. Igazán figyelmes ajándék a távozó kollégádnak!

Vörösbor ajándékcsomag - NiceTogiveYou

Szuper ital ajándékcsomagokat találsz még ide kattintva.

Jókívánság kártya

És talán a legkézenfekvőbb és egyben legbensőségesebb is, ha egy búcsúlevelet adsz távozó munkatársadnak: teli jókívánságokkal a többi kollégától, vicces sztorikkal, kinek mi jut eszébe róla emlékekkel. Milyen jó is ezt visszaolvasni később! A jókívánság kártya akár a búcsú ajándékcsomag része is lehet.Jókívánság képeslapokat vehetsz akár készen is, és kitöltöd tetszőlegesen. Az Etsy-n jó inspirációkat találsz.

Ha pedig kreatívabb vagy akár kézzel vagy digitális formában is elkészítheted az elköszönő kártyát. A canva.com-on számos sablon áll rendelkezésedre, így akár pár perc alatt el is készítheted.


Búcsúajándék kollégáknak - képeslap

A mit írj rá rész mindig a legnehezebb. Természetesen attól is függ, hogy egyedül adod vagy többen készítitek, mennyire baráti a viszonyotok vagy inkább távolságtartó. Íme néhány sablon mondat, melyeket fel tudsz használni a búcsúszöveghez, kártyához:

  • Sok sikert hozzá, hogy jobb kollégákat találj!
  • A sors kollégákká, a sok küzdelem és közös nevetés pedig barátokká tett minket!
  • Hiányozni fog, hogy munka helyett veled beszéltek!
  • Gratulálunk a szabadulásodhoz!
  • Akkor is veled fogok lógni, hogyha ezért már nem fizetnek!
  • Mindnyájunknak hiányozni fogsz, és kívánjuk, hogy sok szerencséd legyen a továbbiakban is!
  • A beszélgetős kávészünetektől kezdve az esti közös meetingekig imádtam veled dolgozni! Nehéz lesz egy hozzád hasonló kollégát találni. Sok sikert a továbbiakban!
  • Nagyszerű volt veled minden közös munka! Nemcsak jó kolléga, hanem igazi barát is vagy! Sok sikert kívánok és keressük egymást!
  • Kívánom, hogy jól sikerüljön a további karriered! De legeslegbelül reménykedek, hogy ott hagyod majd az új munkádat és visszajössz hozzánk!

Ha pedig még több ötletet szeretnél a kollégáknak szóló ajándékokról, akkor ebben a cikkben találsz további ajándék ötleteket, itt pedig böngészheted a Pinterest oldalunkat.

Shopping Cart