anyak-napi-ajandek-rendeles-boritokep

Különleges anyák napi ajándékok

Május első vasárnapján, az az idén május 1-én ünnepeljük az anyák napját. Ugye neked is rögtön a gyerekkori emlékek jutnak róla eszedbe? Amikor még csak szedtél az orgonabokorról egy gyönyörű csokor virágot, készítettél valamit sajátkezűleg vagy éppen szerepelni kellett az iskolai ünnepségen?

Felnőttként, saját gyerekek mellett is megvan az anyák napi varázs, hiszen örökre a szüleink gyermekei maradunk. Fejezzük hát ki hálánkat anyukánk, nagymamánk felé, és találjuk meg felnőttként is azokat a szép perceket, emlékeket, akár ajándékokat, melyekkel viszonozhatjuk azt a sok törődést, amit mi kaptunk tőlük.

Természetesen a legfontosabb az együtt töltött idő, ha azonban ajándékkal is kedveskednél szeretteid számára, akkor hozunk néhány ötletet, melyek szavakba önthetik háládat!

Boglárka csokor kifejezetten anyák napjára

Az anyák napi ünneplés szimbóluma a virág. Lehet az orgonából vagy mezei virágokból gyűjtött csokor a kisebbeknél, cserepes virág vagy ámulatba ejtő csokor a nagyobbaknál, nem tudjuk elképzelni ezt az ünnepet virág nélkül!

boglarka-viragcsokor-anyak-napjara

Ha pedig főszerepet szánsz a virágnak, akkor a Lénárt Virág&Dekor kínálatában csodaszép anyák napi boglárka csokrot tudsz rendelni. A tavasz egyik legkedvesebb virága a színes boglárka, mely pompás virágaival és üde zöldjével az évszak minden báját magában hordozza. A halvány rózsaszín árnyalatú virágai lágyságot, gondoskodást és törődést sugallnak, így ideális virágcsokor anyák napjára. A tíz szálas boglárka csokrot egyszerű, ünnephez illő papírba csomagolva készítik el, a szirmokkal harmonizáló masnival összekötve.

Nőnap alkalmából már gyűjtöttünk különböző virágos ötleteket, melyben szerepet kaptak a klasszikus virág csokrok, száraz virágból készült kompozíciók, valamint a legújabb trendes virágdobozok, akár macaronnal is. Inspirálódj cikkünkben ide kattintva.

Ujjlenyomat szívek

Egy falikép anyukádnak a számára legkedvesebb és legfontosabb emberekkel. A képet ti magatok alkotjátok meg ujjlenyomataitokból formálva szíveket, ki-ki a saját neve felett. Az összkép pedig a családi névvel lesz teljes és tökéletes dekorációként szolgál a lakásban, melyet később is öröm lesz visszanézni.

Családi ajándék - ujjlenyomat szívek

A NiceToGiveYou Ujjlenyomat szívek képet teljesen egyedivé szabhatod néhány kattintással. Csak meg kell adnod, hogy mi kerüljön a családi név helyére, valamint a családtagok neveit olyan sorrendben, ahogy az felkerül a képre. A képkeret és design mellett a csomag része a fekete bélyegzőpárna is.

Kedvenc anya lánya ajándék: nyaklánc szett

Igazán különleges anya lánya ajándék, ez a páros nyaklánc szett az Etsy-ről. Az anyukának szóló nyakláncon egy kör medál található, melyből kivágásra került a szív motívum és ez utóbbi adja a másik lánc medálját. Arany színével, és finom vonalaival igazán elegáns és letisztult megjelenése van. Legalább annyira illik a mindennapokhoz, mint a nagyobb eseményekhez, így mindig érzitek majd a másik jelenlétét. A nyaklánc szett tökéletesen jelképezi a szoros kapcsolatot anya és lánya között!

anya-lanya-nyaklanc-szett

Édes Kedves Anyukám csokoládé ajándékcsomag

Hamarosan kapható lesz a Luis webshopban egy csodás designnal ellátott csokoládé ajándékcsomag pont az anyák napja alkalmához. Három ínycsiklandó csokoládé, különleges díszdobozban, „Édes Kedves Anyukám”-nak címezve:

  • Édes, mert figyel rám;
  • Kedves, mert gondoskodó;
  • Anyukám, akit szeretek!
edes-kedves-anyukam-csokoladevalogatas

Anyák napja fényképekkel

A fényképes ajándékok a legszemélyesebbek! A közös emlékek, melyeket így még sokáig meg tudunk osztani, melyek visszarepítenek egy korábbi eseményhez és minden nap emlékeztetnek rá, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy ilyen emberek vesznek minket körül. Talán a világon a legjobban az anyukák, na és persze a nagymamák örülnek az ilyen jellegű ajándékoknak, éppen ezért nem maradhat ki az anyák napi ajándék ötletek közül sem.

A NiceToGiveYou webshopban találunk kifejezetten erre az ünnepre készült posztert. Az “anya” és „mama” feliratok betűit tölthetjük ki kedvenc képeinkkel, és írhatjuk rá a gyerekek, unokák neveit. Egyszerű, vidám és mutatós ajándék anyáknak, mely bekeretezve még jobban mutat asztalunkon!

Anya felirat poszter - kreatív

A fotós ajándékok fantasztikusan illenek a legkülönlegesebb ünnepeinkhez! Korábbi cikkünkben már számtalan ötletet hoztunk a fényképes asztali lámpától a fényképes nyakláncig, melyet anyák napja közeledtével is érdemes fellapoznod.

Dekorációs tábla saját feliratokkal

Egy tábla teli köszönettel és hálával! Az Inspio webshopban egyedi, fali táblát rendelhetünk anyák napja alkalmából, mely később biztosan anyukánk kedvenc képe lesz a lakásban. A megszólító szöveg tetszés szerint választható, így lesz igazán szívhez szóló a felütése. Változtathatunk a háttérképen, a motívumok színén, valamint az ábrán is. Ha szeretnéd kifejezni köszönetedet anyukád felé, akkor érdemes böngészned a tábláikat.

Számodra mit jelent az ‘anya’ szó?

Egy szó, mely mindegyikünk számára különleges és elragadó jelentéssel bír. Valószínűleg mindenkinek a saját anyukája jut eszébe róla, a közös emlékek, a szeretet és mindennapi gondoskodás, amit kaptunk gyerekként és felnőtt korunkban is. A anyának és nagymamának szóló definíciós poszter remek kifejezése annak, hogy megosszuk anyukánkkal, hogy mit is jelent számunkra. A szavakhoz pedig kép is társul, hogy még inkább kifejező legyen.

A poszter teljes egészében személyre szabható, így megadható maga a kifejezés is, a definíciók, valamint a személyes fotó is. A fehér színű képkeretnek köszönhetően akár állítva, akár falra akasztva a lakás dísze lehet.

Anya definíciós poszter - kreatív

Rajzolt tábla, rólatok, anyák napjára

“Kézzelfogható szeretet” árad a rajzolt táblácskákból, ahogy ezt a Táblácska honlapján is hirdeti. Apró kis fatáblákra kérhetünk egyedi, színes rajzokat családunkról, szívhez szóló üzenettel, jelképes motívumokkal. És a legjobb, hogy az egész kép a te leírásod alapján készül: amilyennek te látod az anyukádat, magatokat. Apró kedvesség, mely aztán minden nap mosolyt csal az arcotokra! Maradandó ajándék anyák napjára is!

boldog-anyak-napjat-tablacska

‘Pont olyan, mint te’ – anyák napi ajándékcsomag

Különleges anyák napi ajándékcsomag, mely bemutatja hogy miben vagytok ‘pont ugyanolyanok’ anyukáddal, és kifejezi, hogy mennyire büszke vagy rá! Négy kártya, melyen elmeséled ezeket a kedves, vicces, érdekes, tanulságos, akár bosszantó tulajdonságokat, majd egy közös fotó. Mindehhez pedig jár még egy kártyatartó, hogy anyukád könnyen kihelyezhesse asztalára ezeket a kedves lapokat.

Pont olyan, mint te - anyák napi ajándékcsomag

További női ajándékcsomagokat ide kattintva találsz, és a NiceToGiveYou ajándékcsomagok jellemzőjeként mindegyiket anyák napivá tudod varázsolni az anyák napi üdvözlőlappal, a külsőleg és belsőleg feliratozható ajándékdobozokkal, és az általad írt üdvözlőkártyával.

Az anyák napi termékeink között pedig még számos egyedi anyukáknak és nagymamáknak szóló ötletre bukkanhatsz. Ha pedig te magad készítenél különleges ajándékot anyukádnak, akkor nézd meg a Kézzel készített anyák napi ajándék ötletek felnőtteknek cikket, melyben számos inspirációt találsz!

Shopping Cart