nonapi-tulipancsokor-boritokep

Nőnapon a virág az igazi!

“Minden virág csodás a maga módján, akárcsak a nők!” – Miranda KerrKi ne szeretne virágot kapni? Igen, akár ezerszer is! Megunhatatlan és mégis romantikus ajándék a virág. Mindig más és mindig változik. Éppen ezért minden különleges alkalom megpecsételői a virágok, hát még nőnapon!Végtelen formában találkozhatunk a virágokkal a klasszikusoktól egészen az egyedi megjelenésig, és mindig hódítanak új trendek, mint például a virág dobozok vagy akár a száraz virágcsokrok. Gyűjtöttünk hát néhány különlegességet, mellyel meglepheted a hozzád közel álló hölgyeket.

Március 8-án a virágboltokban kígyózó sorok tolonganak, a boltokban pedig elkapkodják a legszebb darabokat, így előre tervezve érdemes igénybevenni virág házhozszállítást. Egyszerűbb kiválasztani és megrendelni a kedvenc darabokat, és így biztosan a legszebb virággal ajándékozhatod meg szeretteidet.

Nőnapi virágcsokrok

A virágcsokrok az ünnepek elengedhetetlen kiegészítői, de akár főszereplői is lehetnek! Habár csak egy-két hétig gyönyörködhetünk bennük, mégis otthonos érzést ad a látványuk lakásunkban. Amennyiben virág házhozszállítást szeretnél kérni, elsősorban a környéken lévő virágboltokkal kezd, hiszen a legtöbb helyen csak az adott környékre vonatkozóan vállalják ezek szállítását. A következő két ajánlás a budapesti régióra vonatkozik.

Bree: Napi szépség – Egy kis virágcsokor

Csodaszép apró virágcsokor, melynek különlegességét a különböző típusú virágok összhangja adja. Szezonális, aktuálisan elérhető vágott virágokat tartalmaz a csokor, egy könnyed, nőies kompozícióban. A virágok sokszínűsége bohókássá, a színek harmóniája pedig igazán romantikus nőnapi ajándékká teszi a csokrot.

napi-szepseg-viragcsokor-nonapra

Flowy: Gerbera mini világos rózsaszín

Ha igazán letisztult és elegáns nőnapi virágcsokrot keresel párodnak, akkor a Flowy világos rózsaszín gerbera csokra az ideális választás. Pusztán gerberát tartalmaz, ami bármilyen színben elérhető egész év során, így az ajándékozott kedvenc színében is kérhetjük.A világos rózsaszín kellőképpen visszafogott és tökéletesen illik az egyszerű, barna papíros csomagoláshoz. Eleganciáját továbbá a karcsúság hatását keltő csomagolás adja, annak köszönhetően, hogy a hosszú szárat teljes egészében borítja a natúr papír.
Hasonló kompozícióban kérhető számos más virágcsokor is a Flowy-nál, rendeléskor azonban figyelj rá, hogy külön kell kérni a barna papíros csomagolást!
gerbera-mini-vilagos-rozsaszin-viragcsokor-npnapra

Virág dobozban

Az utóbbi évek virágdivatjának egyik legnagyobb trendje a virágdobozos kollekciók. Már maga a doboz is varázslatos, benne pedig az idilli kompozíció: felülről nézve virágok tömege. Szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a dobozban tömören sorakozó virágok. Valószínűleg minden nő álma, hogy egyszer életében kapjon egy virág dobozt. Miért is ne lehetne ez éppen a nőnapi alkalom?

Endorphine flowers: Macaron- virágdoboz pasztell színben

Nemcsak a szemnek nyújt elragadó látványt, de az ízlelőbimbókra is hat! Két csodálatos dolog kombinációja: virágok és macaron. Lehet ennél kívánatosabb dolgot ajándékozni egy hölgynek?!A pasztell színű virág egyveleg mellett szintén pasztell színekben pompázó, ízletes macaronok kaptak helyet. A virág doboz összeállítása minden érzékszervünkre hat: friss illatával, kellemes színeivel, finom ízeivel rabul ejt minden nőt, romantikus nőnapi ajándék a javából!
macaronos-viragdoboz-nonapra

Maida Virágüzlet: Pasztell virágdoboz

Amennyiben nőnapra egy szerényebb, kisebb változatot választanánk, akkor a vintage hatású virág doboz egy kitűnő választás lehet a Maida virágüzlettől. Maga a doboz is kedvességet és nosztalgikus hangulatot ébreszt, megtöltve egymáshoz illő kisebb nagyobb virágokkal. Tökéletes az összhang a doboz és tartalma között. Garantáltan a lakás éke lesz, amíg a virágok pompáznak, ezáltal minden nap mosolyt csalva az ajándékozott arcára.
pasztell-szinu-viragdoboz-nonapra

Nőnapi szárazvirág csokor

Új köntösben visszatértek a szárazvirág csokrok, és egyre népszerűbbek. Nem véletlenül, hiszen elegáns kompozíciójukkal nemcsak pár napig gyönyörködhetünk bennük, hanem hosszú ideig lakásunk állandó kiegészítői lesznek. Így maradandó ajándékként tekinthetünk rájuk.

A Virágos Lány: Rose bouguet

Csodaszép megjelenésű szárazvirág csokor: tele meleg színekkel, változatos formavilággal és kellemes csomagolással. Habár sokféle virágot tartalmaz, szinte tapintható a harmónia, amikor ránézünk a csokorra. A nappali, hálószoba varázsát megadhatjuk ezzel csokorral, és nőnapi ajándékunk még sokáig fog örömet okozni a hölgyeknek, akik kapják.

rose-bouquet-viragcsokor-nonapra

NiceToGiveYou: Pezsgő és szárazvirág ajándékcsomag

Figyelmes kis ajándékcsomag hölgyeknek nőnapra a NiceToGivYou kínálatában. Apró szárazvirág csokor és finom, olasz pezsgő egy elegáns díszdobozban. Különlegessége, hogy a díszdobozt teljesen egyedire szabhatod. A masni mellett kérhetsz arany színű feliratot is a doboz tetejére, belső fedelére vagy éppen üdvözlőkártyára is írathatod a személyes üzenetedet. Kedves, elegáns és átadásra kész csomag!

Névnapi ajándékcsomag hölgyeknek

Többféle ajándékcsomag közül is válogathatsz nőnapra, melyekhez teljesen egyedi megjelenés párosul. Ha megragadott a pezsgő és a szárazvirág ajándékcsomag, akkor nagyobb változatát is eléred.

Élő virágok ajándékba

Az élő virágok adják a legváltozatosabb palettát, és legigényesebbek is mind közül, ezért kiválasztásuk is nehezebb. Általában minden nőnek vannak kedvenc fajtái vagy típusai, és fontos figyelembe venni azt is, hogy milyen a lakás elhelyezkedése, kültéri vagy beltéri a nyerő a szerettünk esetében, na és persze, hogy mennyi foglalkozást és gondozást igényelnek az egyes fajták.

Fitoland: Vanda orchidea

Amennyiben valami különleges cserepes virágot keresünk kedvesünk vagy más hölgy számára, akkor a Vanda orchidea-val megtalálhatjuk a számításainkat. Cserpes virág, mégis annyira más mint a megszokottak. Csupán egy aprócska cserépre van szükség, hiszen ez a fajta orchidea nem a földből, hanem a levegő páratartalmából gyűjti be a számára szükséges tápanyagokat és nedvességet. Ezáltal a szokásostól eltérően akár függesztve, akár egy átlátszó vázába helyezve a lakás legszebb dísze válhat belőle.

vanda-orchidea-elo-virag-nonapra

Reméljük, hogy sikerült inspirációt meríteni a nőnapi virág ajánlásaink közül. Ha mégsem ez lenne a nyerő ajándék, akkor nézz szét a NiceToGiveYou női ajándékcsomagjai között, hátha megtalálod a megfelelő ajándékot!

Shopping Cart