Születésnapi ajándékcsomagok férfiaknak - borítókép

Top 5 születésnapi ajándékcsomag férfiaknak

Férj, apa, fiútestvér, legjobb barát vagy éppen egy kedves üzleti partner születésnapja – mindenképpen izgalmas kihívás elé állítja az ajándékozókat. Több érdekes cikket is írtunk már férfi ajándék ötletekről, mint a lakberendezési kiegészítők vagy gasztroajándékok – ebben a cikkben pedig a legnépszerűbb születésnapi ajándékcsomagokat mutatjuk be.

Talán nem meglepő, hogy az alkoholos italok ajándékozása a legnépszerűbb a férfiak körében. Egyrészt szeretik is az efféle ajándékokat, másrészt pedig italt ajándékozni igazán egyszerű. Ugyanakkor stílusosan meglepni szeretteinket kedvenc italukkal már annál nehezebb. A top 5 születésnapi ajándékcsomag közé befért azonban egy nem italos box is.

Prémium sör ajándékcsomag – 5. helyezett születésnapi ajándékcsomagok kategóriában

Prémium sör ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Végre egy elegáns sör ajándékcsomag, ami tökéletesen illik névnapi és születésnapi köszöntésekhez is! A kiváló minőségű spanyol Estrella sör fekete palackja mellett megtalálható az ajándék boxban egy csokis finomság és étcsokoládéba mártott tökmag nassolnivaló is.

Vörösbor ajándékcsomag – 4. legnépszerűbb férfi ajándékcsomag születésnapra

Ajándékcsomag - Bock Kékfrankos - NiceToGiveYou

Klasszikus születésnapi koccintós ajándékcsomag Bock vörösborral és gourmet különlegességekkel. Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik értékelik a bor melletti beszélgetéseket és szívesen kóstolnak meg a díjnyertes magyar mézet és egy páratlan mandula válogatást.

Pálinka ajándékcsomag – 3. helyen a születésnapi ranglistán

Pálinka ajándékcsomag - NiceToGiveYou

A hungarikum ajándékcsomag, melynek minden pálinka kedvelő örül, hiszen egyedülálló íz élményeket tartogat számukra. A híres 1CseppPálinka mellé szilvapálinkával töltött csokigolyók kerültek és egy szilvás chutney, mellyel ünnepivé válnak a legegyszerűbb ételek is. Üzleti partnereknek is kiváló születésnapi ajándékcsomag, mellyel kifejezhetjük jókívánságainkat.

Gentleman ajándékcsomag – 2. legnépszerűbb választás

Gentleman ajándékcsomag - kreatív - NiceToGiveYou

A Gentleman ajándékcsomag bőr kiegészítőket – övet és pénztárcát – tartalmazó ajándék szett. Leginkább családtagok számára választjuk ezt a csomagot, hiszen attól lesz igazán praktikus ajándék férfiak számára, ha tudjuk, hogy szükségük van rá. Letisztult minőségi bőr termékek, aminek minden férfi örül.

Legtöbbet vásárolt születésnapi ajándékcsomag – Prémium whisky ajándékcsomag

Prémium whisky ajándékcsomag - kreatív - NiceToGiveYou

A whisky ajándékcsomagban is a legnépszerűbb választásnak bizonyul a férfiak születésnapi köszöntéséhez. A Prémium whisky ajándékcsomag pedig kitűnik a többi közül: nemcsak a kiváló minőségű Chivas Regal ital és prémium whisky-vel töltött csokoládé miatt, hanem azért is, mert több kiegészítővel is feltölthetjük az ajándékcsomagot, melyek jól passzolnak a whisky kedvelők ízléséhez. Ráadásul a whisky poháralátét személyre is szabható, így még különlegesebb üzenete van a csomagnak.

Mitől lesz személyes a születésnapi ajándékcsomag?

A születésnapok alkalmával olyan meglepetést választunk szívesen az ünnepeltnek, amiről első ránézésre is látszik, hogy mennyire gondosan kiválasztott és szívből jövő ajándékról van szó. Így a személyre szabható termékek mellett mindegyik ajándékcsomagot felruházhatjunk egyedi tulajdonságokkal is, hogy teljes egészében az ünnepeltnek szóljon.Így csal mosolyt az ajándékcsomag az ünnepelt arcára:

  • Talál benne egy kedves üdvözlőkártyát, melyen nemcsak a neve szerepel, hanem jókívánságok is. Akár vele vagyunk, amikor kinyitja, akár távol egymástól, mindenképpen szívmelengető érzés olvasni a sorokat és eltenni az üdvözlőkártyát emlékbe. (Ötletes születésnapi köszöntők cikkünkben számos inspirációt találsz, amitől személyesebb lehet a Boldog születésnapot! üdvözlőkártya).
  • Meglátja a csodaszép ajándékdobozt, melyen az Ő neve van, és csak neki szól. Amit azért készítettek, hogy ő kibonthassa és megtalálja benne az ajándékokat. Később ez a doboz szuper dísze lehet a lakásnak és praktikus tárolásra is, hiszen ki ne akarná megtartani a saját nevével ellátott dobozt?!
  • És az előző kettő ötvözésével született az ajándékdoboz belső felére kérhető feliratos lehetőség. Ez a felirat más, mint a külső. Ez egy sokkal bensőségesebb, személyesebb vonalat is képviselhet, amit csak maga az ünnepelt lát. Egy titkot, egy vallomást és érzéseket. Vagy csak egy egyszerű üzenetet.
Jack Daniels ajándékcsomag - kreatív - NiceToGiveYou

Hiszünk benne, hogy egy kívül-belül csodaszépen kialakított ajándékcsomag, egy prémium ajándékdobozban, ráadásul személyre szabva, kitűnő ajándék férfiaknak születésnapjuk alkalmából. Válogass kedvedre ajándék box kínálatunkban, és lepd meg szeretteidet te is NiceToGiveYou ajándékcsomaggal!

Shopping Cart