Születésnapi ajándékcsomagok férfiaknak - borítókép

Top 5 születésnapi ajándékcsomag férfiaknak

Férj, apa, fiútestvér, legjobb barát vagy éppen egy kedves üzleti partner születésnapja – mindenképpen izgalmas kihívás elé állítja az ajándékozókat. Több érdekes cikket is írtunk már férfi ajándék ötletekről, mint a lakberendezési kiegészítők vagy gasztroajándékok – ebben a cikkben pedig a legnépszerűbb születésnapi ajándékcsomagokat mutatjuk be.

Talán nem meglepő, hogy az alkoholos italok ajándékozása a legnépszerűbb a férfiak körében. Egyrészt szeretik is az efféle ajándékokat, másrészt pedig italt ajándékozni igazán egyszerű. Ugyanakkor stílusosan meglepni szeretteinket kedvenc italukkal már annál nehezebb.

A top 5 születésnapi ajándékcsomag közé befért azonban egy nem italos box is.

Prémium sör ajándékcsomag – 5. helyezett születésnapi ajándékcsomagok kategóriában

3 2

Végre egy elegáns sör ajándékcsomag, ami tökéletesen illik névnapi és születésnapi köszöntésekhez is! A kiváló minőségű spanyol Estrella sör fekete palackja mellett megtalálható az ajándék boxban egy csokis finomság és étcsokoládéba mártott tökmag nassolnivaló is.

Vörösbor ajándékcsomag – 4. legnépszerűbb férfi ajándékcsomag születésnapra

Ajándékcsomag - Bock vörösborral - NiceToGiveYou

Klasszikus születésnapi koccintós ajándékcsomag Bock vörösborral és gourmet különlegességekkel. Azoknak a férfiaknak ajánljuk, akik értékelik a bor melletti beszélgetéseket és szívesen kóstolják meg a gyümölcsös chocoMe csokoládét és egy finom eperbundás mandula desszertet.

Pálinka ajándékcsomag – 3. helyen a születésnapi ranglistán

1 1

A hungarikum ajándékcsomag, melynek minden pálinka kedvelő örül, hiszen egyedülálló íz élményeket tartogat számukra. A híres 1CseppPálinka mellé szilvapálinkával töltött csokigolyók kerültek és egy szilvás chutney, mellyel ünnepivé válnak a legegyszerűbb ételek is. Üzleti partnereknek is kiváló születésnapi ajándékcsomag, mellyel kifejezhetjük jókívánságainkat.

Gentleman ajándékcsomag – 2. legnépszerűbb választás

Gentleman ajándékcsomag - kreatív - NiceToGiveYou

A Gentleman ajándékcsomag bőr kiegészítőket – övet és pénztárcát – tartalmazó ajándék szett. Leginkább családtagok számára választjuk ezt a csomagot, hiszen attól lesz igazán praktikus ajándék férfiak számára, ha tudjuk, hogy szükségük van rá. Letisztult minőségi bőr termékek, aminek minden férfi örül.

Legtöbbet vásárolt születésnapi ajándékcsomag – Prémium whisky ajándékcsomag

1

A whisky ajándékcsomagban is a legnépszerűbb választásnak bizonyul a férfiak születésnapi köszöntéséhez. A Prémium whisky ajándékcsomag pedig kitűnik a többi közül: nemcsak a kiváló minőségű Chivas Regal ital és prémium whisky-vel töltött csokoládé miatt, hanem azért is, mert több kiegészítővel is feltölthetjük az ajándékcsomagot, melyek jól passzolnak a whisky kedvelők ízléséhez. Ráadásul a whisky poháralátét személyre is szabható, így még különlegesebb üzenete van a csomagnak.

Mitől lesz személyes a születésnapi ajándékcsomag?

A születésnapok alkalmával olyan meglepetést választunk szívesen az ünnepeltnek, amiről első ránézésre is látszik, hogy mennyire gondosan kiválasztott és szívből jövő ajándékról van szó. Így a személyre szabható termékek mellett mindegyik ajándékcsomagot felruházhatjunk egyedi tulajdonságokkal is, hogy teljes egészében az ünnepeltnek szóljon.Így csal mosolyt az ajándékcsomag az ünnepelt arcára:

  • Talál benne egy kedves üdvözlőkártyát, melyen nemcsak a neve szerepel, hanem jókívánságok is. Akár vele vagyunk, amikor kinyitja, akár távol egymástól, mindenképpen szívmelengető érzés olvasni a sorokat és eltenni az üdvözlőkártyát emlékbe. (Ötletes születésnapi köszöntők cikkünkben számos inspirációt találsz, amitől személyesebb lehet a Boldog születésnapot! üdvözlőkártya).
  • Meglátja a csodaszép ajándékdobozt, melyen az Ő neve van, és csak neki szól. Amit azért készítettek, hogy ő kibonthassa és megtalálja benne az ajándékokat. Később ez a doboz szuper dísze lehet a lakásnak és praktikus tárolásra is, hiszen ki ne akarná megtartani a saját nevével ellátott dobozt?!
  • És az előző kettő ötvözésével született az ajándékdoboz belső felére kérhető feliratos lehetőség. Ez a felirat más, mint a külső. Ez egy sokkal bensőségesebb, személyesebb vonalat is képviselhet, amit csak maga az ünnepelt lát. Egy titkot, egy vallomást és érzéseket. Vagy csak egy egyszerű üzenetet.
2

Hiszünk benne, hogy egy kívül-belül csodaszépen kialakított ajándékcsomag, egy prémium ajándékdobozban, ráadásul személyre szabva, kitűnő ajándék férfiaknak születésnapjuk alkalmából. Válogass kedvedre ajándék box kínálatunkban, és lepd meg szeretteidet te is NiceToGiveYou ajándékcsomaggal!

Ha csak egy képet küldenél születésnapi köszöntőként

Készítettünk egy képet a whisky ajándékcsomagunkról, melyet bátran megoszthatsz Facebookon, Instagramon, hogyha szeretteidet szeretnéd felköszönteni.

whisky kép honlapra
Shopping Cart