Anyák napi köszöntők

Inspiráló anyák napi köszöntők

Számodra milyen a tökéletes anyák napi köszöntő? Szívhez szóló, személyes, versbe foglalt, vagy éppen vicces? Bensőséges, amit csak ti ketten értetek meg? Ahányan vagyunk annyiféleképpen köszöntjük fel anyukánkat. Anyák napi üdvözletünk tükrözi az anya gyermek közötti kapcsolatot, kifejezi hálánkat és szeretetünket.

Az inspirálódás jegyében összegyűjtöttünk néhány köszöntő szöveget, melyek alkalomhoz illőek, így bátran felkerülhetnek az ünnepi képeslapra.

Anyák napi köszöntő szövegek

Köszönöm, hogy nekem adtad az élet legjobb dolgait: a szeretetedet, a gondoskodásodat és azt a rengeteg finomságot!

Örökre hálás leszek azért, hogy egy ilyen csodálatos, gondoskodó, bátor és erős nő nevelt fel, mint te!

Miattad lettem az, aki ma vagyok. Köszönöm anya!

1 1

Nem számít hányszor vitatkozunk, hányszor beszélünk el egymás mellett, akkor is azt gondolom hogy nekem van a világon a legnagyszerűbb anyukám!

Nem számít mennyi idős vagyok, az anyukámra mindig szükségem van!

Kedves Anya! Mosolyod szebbé teszi számomra a világot, hangod megnyugtat és egy öleléssel elfeledteted velem az összes problémát. Ha mellettem vagy, mindenre képes vagyok.

Az anyai szeretet jelenti a család szívét.

Köszönöm, hogy megtanítottad milyen szívből szeretni!

Szerencsésnek érzem magam, hogy te vagy az anyukám. Köszönöm, hogy mindig hiszel bennem és hogy ilyen sok mindent tanítasz nekem!

Köszönöm, hogy mindig emlékeztetsz rá mik a legfontosabb dolgok az életben…és ma te vagy az drága anyukám!

Gyerekként észre sem vettem mennyi mindent tettél azért, hogy ilyen szépen menjenek a dolgaink. Most már látom, és hihetetlenül csodállak ezért. Köszönöm neked, hogy ilyen gyermekkorom lehetett!

3 1

Imádom, hogy ennyi sok közös van bennünk és remélem, hogy egyszer én is olyan csodálatos anyuka leszek, mint te vagy nekem.

Isten nem tud ott lenni mindenhol, ezért megteremtette az anyákat.

Köszönöm, hogy mindig utat mutattál, erős voltál, mégis gyengéd, hiszen hozzád bármivel fordulhattam. A legszebb ajándék vagy nekem!

Büszke vagyok rá, hogy te vagy az anyukám! Számomra a legcsodálatosabb a világon!

Édesanyám ölelése a legjobb orvosság mindenre.

Anyukádnak a legszebbet!

Nézd meg különleges anyák napi termékeinket!

Anyák napi idézetek

Az anya, az igazi édesanya a legcsodálatosabb ember a világon. Ő a tündéri hang, aki jó éjt kíván; aki mesél neked egy vidám nap után.(Pán Péter c. film)

„Te adtál nekem életet, és ami még fontosabb, leckéket arra, hogyan kell élni. Te vagy minden jónak a forrása, amit elértem életem során. Mami, köszönetet mondok mindazért, ami vagy és ami én vagyok.” (David L. Weatherford)

Csodálatos az, amit egy nő megbír! – Egy nő, aki anya; – egy anya, aki szeret. (Jókai Mór)

Te minden erőnél erősebb erő: anyai szeretet! Te emberi testbe öltözött napfény! Te Isten szívéből leszállott szent láng, haláltól nem félő, erős gyöngeség! (Gárdonyi Géza)

Te vagy az, aki szavak nélkül megért,
Soha nem engedem el az anyukám kezét,
Jöhet bárki, én bármitől megvédelek,
Mindennél jobban féltelek.
(Dzsiiza)

Az otthon ott van, ahol az anyukám. (Brittany Murphy)

Anya-lánya idézetek

A kötelék anya és lánya között örökre szól. Összeköt jóban és rosszban. Nem csupán biológiai kötelék ez, hanem mindinkább lelki, mély szereteten alapuló kötelék.

Az anya az egyetlen ember a földön, aki a lánya aggodalmát és könnyeit mosolyra tudja fakasztani.

Napról napra egyre jobban hasonlítok rád…és büszke vagyok rá!

Első anyák napjára

Az első anyák napja, anyaként, egy különleges és felejthetetlen esemény. Új jelentést nyer ez nap, melyhez mély és szívet melengető érzések társulnak.

Az újszülött babával töltött első anyák napja azok közé a pillanatok közé tartozik, amikor az anyai szeretet és gondoskodás teljes mértékben kibontakozik. Az új kis családtag megérkezése óriási boldogsággal és örömmel tölti el a családot, és az édesanyákra jellemző végtelen szeretet és odaadás ereje még inkább felszínre tör.

Nincs is felemelőbb érzés annál, mint egy apró csoda “mindenének” lenni.

A világnak nem azzal adod a legtöbbet, hogy valamit csinálsz, hanem hogy valakit felnevelsz.

Ha szeretnél megismerni a feltétel nélküli, mindent átható, őszinte szeretet, keress egy anyukát, nézz a szemébe és kérdezd a babájáról.

Nem tudom, hogy lehetséges ez, de az anyaság még gyönyörűbbé tett téged!

2

Idézetek az anyaságról

Az igazi anya:
“Érzelmes, mégis sziklaszilárd.
Fáradt, de nem hagyja abba.
Aggódik, de tele van reménnyel.
Türelmetlen, mégis türelmesen vár.
Túlterhelt, de sosem adja fel.
Csodálatos, még ha ezt nem is veszi észre.”
Rachel Martin

“Az anyának lenni minden egyes nap egy döntés: mások jóllétét és boldogságát a saját boldogságunk elé helyezni. Megtanítani a leckéket, helyes döntéseket hozni, még akkor is, ha fogalmad sincs mit kellene tenni. Majd minden nap megbocsátani magadnak, hogy megint mindent rosszul csináltál.”

4

Tudtad, hogy a kiválasztott idézetet akár ajándékdobozra is kérheted? Így nemcsak az ajándék, hanem a csomagolás is a legszebb lesz. Nézz szét ajándékdobozaink és anyák napi ajándékaink között!

Shopping Cart