Jägermeister ajándékcsomag megérkezett - NiceToGiveYou

Megérkezett a Jägermeister ajándékcsomag!

A NiceToGiveYou ajándékcsomag kínálatában ezentúl megtalálod a sokak által kedvelt Jägermeister ajándékcsomagot. A férfiak egyik kedvenc gyógynövényes itala két gourmet termékkel került a matt fekete ajándékdobozba. De nem csupán a termékek teszik nagyszerűvé ezt az ajándék boxot, hanem az egész megjelenése és személyre szabhatósága is! Így nem csupán egy egyszerű ajándékcsomag, hanem egy igazán egyedi meglepetés férfiaknak. Mutatjuk is, miről van szó!

Jägermeister ajándékcsomag tartalma

Ez az ajándékcsomag elvarázsolja az ízlelőbimbókat: középpontban a gyógynövények bársonyos íze, míg mellé kóstolhatunk egy különleges szarvasgombás mag mixet, és desszertként törökmogyorót háromféle csokoládé bundában.

jagermeister ajandekcsomag kreativ

Középpontban a Jägermeister ital

Jól ismert megjelenés a sötétzöld palackban a szarvas motívummal, melyet a Szent Hubertusz legendából ismert szarvas ihletett. Különleges és egyben titkos recept alapján készül 56 összetevőből, melynek végeredménye a jól ismert bársonyos, kifinomult ízvilág. Jéghidegen, -18 °C-on fogyasztva adja vissza a tökéletes ízt.

Valami sós: Szarvasgomba –  pecorino ízesítésű mag mix

Mi is lenne jobb az ital mellé, mint egy különleges mag mix, mely újdonság lesz mindenkinek? A Szarvasgombás – pecorino ízesítésű mag mixben többek között találunk pörkölt mandulát, kesudiót, pekándiót és makadámdiót is. Ugye milyen jól hangzik?

Valami édes: Törökmogyoró desszert háromféle köntösben

Szintén egy magvas kiegészítő a Jägermeister mellé, azonban egyedi formában! A kis, zöld ajándékdobozka egy törökmogyorós válogatást rejt, melyben a mogyorót csokoládé réteg veszi körbe. Így kóstolhatjuk meg az étcsokoládés, a fehér csokis és tejcsokoládés törökmogyorót. Vajon melyik fog jobban ízleni az ünnepeltnek?

Jagermeister ajándékcsomag összetevők - NiceTogiveYou

Tedd egyedivé az ajándékcsomagot!

A tökéletes ajándékban van valami egyedi, valami figyelmes, valami kedvesség azontúl is, hogy mit választunk ajándékként. Éppen ezért a NiceToGiveYou ajándékcsomagokhoz háromféle személyre szabást is választhatsz, mely által egyedi és szívhez szóló ajándékot tudsz átadni szeretteidnek.

Jägermeister ajándékcsomag személyre szabási lehetőségei

  • A legmutatósabb a doboz külső fedelére kerülő felirat. Egy név, egy köszöntő, bármi amit szeretnél, felkerülhet a doboz külső oldalára.
  • Ezenkívül személyes üzenetedet és jókívánságodat elhelyezheted a doboz belső fedelén is, így rögtön el tudja olvasni az ünnepelt mihelyt kinyitja a dobozt.
  • Üzenetedet akár üdvözlőkártyán is kérheted, melyet kinyomtatva teszünk a termékek mellé.
egyedi feliratos ajandekdoboz nicetogiveyou

A Jägermeister ajándékcsomag szuper meglepetés férfiaknak, akár szeretteinkről akár céges partnereinkről legyen szó!

Shopping Cart