Jägermeister ajándékcsomag megérkezett - NiceToGiveYou

Megérkezett a Jägermeister ajándékcsomag!

A NiceToGiveYou ajándékcsomag kínálatában ezentúl megtalálod a sokak által kedvelt Jägermeister ajándékcsomagot. A férfiak egyik kedvenc gyógynövényes itala két gourmet termékkel került a matt fekete ajándékdobozba. De nem csupán a termékek teszik nagyszerűvé ezt az ajándék boxot, hanem az egész megjelenése és személyre szabhatósága is! Így nem csupán egy egyszerű ajándékcsomag, hanem egy igazán egyedi meglepetés férfiaknak. Mutatjuk is, miről van szó!

Jägermeister ajándékcsomag tartalma

Ez az ajándékcsomag elvarázsolja az ízlelőbimbókat: középpontban a gyógynövények bársonyos íze, míg mellé kóstolhatunk fantasztikus paradicsomos bruschetta-t, és desszertként törökmogyorót háromféle csokoládé bundában.

ajandekcsomag nicetogiveyou

Középpontban a Jägermeister ital

Jól ismert megjelenés a sötétzöld palackban a szarvas motívummal, melyet a Szent Hubertusz legendából ismert szarvas ihletett. Különleges és egyben titkos recept alapján készül 56 összetevőből, melynek végeredménye a jól ismert bársonyos, kifinomult ízvilág. Jéghidegen, -18 °C-on fogyasztva adja vissza a tökéletes ízt.

Nassolnivalóként paradicsomos bruschetta

Az ünnepi köszöntésekhez jól illik az ital mellé egy kis nassolnivaló is. Az első osztályú alapanyagokból készült bruschetta megidézi a olasz ízeket, és tökéletes feltét pirítóson vagy friss bagetthez is.

Édes magvak desszertként

Desszertként egy kis törökmogyoró, melyet a csokoládé bunda tesz istenivé! Háromféle csokoládéval burkolt mogyorószemek találhatóak a kisebb ajándékdobozban.

jagermeister ajandekcsomag tartalma

Tedd egyedivé az ajándékcsomagot!

A tökéletes ajándékban van valami egyedi, valami figyelmes, valami kedvesség azontúl is, hogy mit választunk ajándékként. Éppen ezért a NiceToGiveYou ajándékcsomagokhoz háromféle személyre szabást is választhatsz, mely által egyedi és szívhez szóló ajándékot tudsz átadni szerettednek.

A legmutatósabb a doboz külső fedelére kerülő felirat. Egy név, egy köszöntő, bármi amit szeretnél, felkerülhet a doboz külső oldalára. Ezenkívül személyes üzenetedet és jókívánságodat elhelyezheted a doboz belső fedelén is, így rögtön el tudja olvasni az ünnepelt mihelyt kinyitja a dobozt. Üzenetedet akár üdvözlőkártyán is kérheted, melyet kinyomtatva teszünk a termékek mellé.

egyedi ajandekdoboz

A Jägermeister ajándékcsomag szuper meglepetés férfiaknak, akár szeretteinkről akár céges partnereinkről legyen szó!

Shopping Cart