legjobb szülinapi gifek szeretteidnek

Szuper szülinapi gifek, amiket elküldhetsz szeretteidnek!

Születésnapi kedvességet sokféleképpen kifejezhetjük ismerőseink felé, például gifekkel is. Modern születésnapi köszöntő, kedves, aranyos, vicces, túláradó, boldog vagy éppen ironikus formában. Kihez mi passzol a leginkább, minek örül a legjobban. Készítettünk néhány egyszerű és kedves születésnapi gifet, amiket letölthetsz és elküldhetsz szeretteidnek.

Szülinapi gif hölgyeknek

Színes, virágos, vidám hangulatú gif hölgyeknek, amin a virág a Boldog szülinap felirattal egyidejűleg hajt ki.

Kicsit játékosabb, fiataloknak szóló szülinap gif, melyen a szív figura küld puszit. Aranyos köszöntő barátnőnek, testvérnek vagy közel álló szeretteinknek.

Születésnapi köszöntő egy kedves kislánytól konfettiket fújva.

Születésnapi gifek férfiaknak

Születésnapi köszöntő a férfiak egyik kedvenc italával. A szülinapi gifen éppen egy korsó sört töltenek a pohárba, és megjelenik a boldog születésnapot felirat.

Kívánj boldog szülinapot ezzel a whiskys giffel barátaidnak, családtagjaidnak!

Születésnapi torta gif

A következő gifen egy születésnapi torta rajz látható gyertyával és Boldog születésnapot felirattal. Férfiaknak, nőknek egyaránt elküldhetjük.

Lufis videó gif a nagyváros születésnapi hangulatával és Boldog születésnapot felirattal!

Bensőséges és aranyos Szülinapi ölelés gif egy beemelkedő mackóval. Pároknak, legjobb barátnőknek, családtagoknak aranyos.

Hol találsz még jó gifeket?

Nem nehéz az interneten jó gifeket találni, főleg angol nyelven. A legtöbb social média platformon beépítve is találsz elküldhető gifeket. Például így működik a Messengerben is, de nagyobb gif megosztó oldalakon is egyszerűen tudsz böngészni, majd közvetlenül gifet küldeni ismerőseidnek.

Például ezen az oldalon rengeteg változatos témájú születésnapi gif közül tudsz választani. A gif alatt pedig csak ki kell választani, hogy melyik csatornán szeretnéd megosztani, hogy kinek küldöd és már meg is kapja a születésnapi köszöntőt.

Készíts te is saját gifet!

Mobilappok vagy online programok segítségével akár te magad is készíthetsz gifet. A születésnapos képeit használva még személyesebb és egyedibb lesz a gif. Ha pedig még köszöntő szöveget keresel hozzá, akkor a Születésnapi köszöntők cikkünkben több, mint 50 inspirációt találsz.

Ajándékcsomag ajánlat - NiceToGiveYou

Használd bátran a fenti gifeket  – jobb alsó sarokban, három pontra kattintva bejöni a letöltési opció. Jó születésnapi ünneplést kívánunk!

Shopping Cart