12 lakberendezési ajándékötlet férfiaknak borító

Legjobb ajándék ötletek lakásba férfiaknak

Cikkünkben szerepelnek a  legnépszerűbb ajándék ötletek lakásba. A férfiak esetén sok esetben érintetlen terepként tekinthetünk a lakberendezési tárgyakra, mint ajándék. Előfordul, hogy egy hotelszoba is otthonosabb érzést kelt, mint egy legénylakás vagy pasi szoba. És habár a férfiak is jobban érzik magukat szépen berendezett környezetben, mégis legtöbbük szemében a lakberendezés női tevékenységként maradt fent. Így ha ismerjük az ajándékozott stílusát, illetve jártunk párszor a lakásában, akkor szinte nem nyúlhatunk mellé lakásba illő ajándékok terén sem.

Maradandó és praktikus darabok jönnek, melyek sugározzák magukból a férfias vonzerőt. Ideális ajándék ötletek lakásavatóra, házavatóra vagy akár születésnap, karácsony alkalmából is.

Legjobb íróasztali ajándék ötletek férfiaknak

A legtöbb íróasztal elengedhetetlen kellékei a ceruzák, tollak, post-itek, mindenféle apró íróeszközök: radír, gémkapocs, cellux és hasonlók. Néhányan gondosan ügyelünk ezek rendezettségére, míg páran nem veszünk tudomást róla, hogy szerteszét hevernek körülöttünk. Közvetlen környezetünk állapota azonban szoros összhangban van gondolatainkkal, belső rendezettségünkkel, így érdemes odafigyelnünk rá! Ráadásul a home office térhódításával az íróasztali kiegészítők jelentős hangsúlyt kapnak otthonunkban is. Így akár népszerű ajándék ötlet új lakásba is!Fa, bőr, fém és beton. Ha már férfias kiegészítőkről van szó, akkor ezek az anyagok egy letisztult és egyszerű design kíséretében, igazán megnyerő párost alkotnak.

Ajándék íróasztali szett

A betonból készült íróasztali szett praktikus tárolási megoldást nyújt a legszükségesebb eszközökhöz, és mindamellett modern, esztétikus megjelenésű. A szett ceruza és névjegykártya, valamint post-it tartót foglal magába.

beton-iroasztali-szett-ferfiaknak

Ajándék beton írószer tároló

Zöldíts kicsit az íróasztalon! Nemcsak tolltartó, hanem pozsgás növények idális helye is! A beton alapú kiegészítő alsó részén apró írószereket tarthatunk, míg fenti részére növények ültethetők.

novenyes-iroasztali-szett-ajandekba

Beton alapú asztali lámpa

A dolgozóasztal kihagyhatatlan tartozéka az asztali lámpa, mely kellemes környezetet biztosít a kora reggeli és esti munkához. Az előző beton kiegészítőkhöz jól passzol a szintén beton alapú asztali lámpa: indusztriális, mégis modern és letisztult darab. Változatos formájú és izzószálas égőivel megunhatatlan ajándék ötlet férfiaknak.
beton-asztali-lampa-ferfiaknak

A legpraktikusabb ajándék ötlet férfiaknak: bőr egérpad

Habár egyre intelligensebb touchpad-ok léteznek, mégis sokan használnak még hagyományos vagy éppen vezetéknélküli egeret a munkához. Az ő számukra kitűnő ajándék a bőrből készült egérpad, mely nemcsak megkönnyíti az egér használatát, de védi is a felülelet a sérülésektől.

A MiniBatt PowerPAD pedig többfunkciós: vezeték nélküli töltőként is funkcionál okostelefonhoz. Biztosítja, hogy az íróasztalnál legyen töltési lehetőségünk, anélkül, hogy a vezetékes töltőt magunkkal hurcolnánk.
toltos-egerpad-ajandek-ferfinak

Ajándék ötletek férfi nappaliba

Kőből készült falióra

A faliórák nem pusztán az időt mutatják, hanem fontos dekorációs kellékei a lakásnak, vonzzák a tekintetet. Ezáltal egy gondosan kiválasztott, design darab hasznossága mellett valódi éke lehet a szobának, így tökéletes ajándék férfiaknak is.Ez a falióra jól passzol egy modern, letisztult berendezésű nappalihoz. A szabálytalan felületű, 3 mm vastag kőlemez egy faalapra van ráhelyezve, működését pedig egy kiváló minőségű kvarc panel biztosítja. Könnyed, csendes és elegáns!

kobol-keszult-falirora-ferfiaknak-ajandekba

Asztali rendszerező férfiaknak

Ha egy hosszú nap után végre hazaérsz a munkádból, csak arra vágysz, hogy minél hamarabb kényelembe helyezd magad: letenni a kulcsokat a kezedből, levenni a napszemüvegedet és a karórádat, akár a gyűrűdet és természetesen férfiként kipakolni a kabát és nadrág zsebekből a kihagyhatatlan kelléket: mobiltelefont, fülhallgatót, pénztárcát és hasonlókat. Majd másnap ezek ismételt begyűjtése a lakás különböző pontjaiból.

Az egyik kedvencünk a lakásba illő ajándék ötletek közül az asztali rendszerező, melyen ezek a mindennap használt apróságok helyet kapnak. A fából készült dokkon elhelyezheted a mobiltelefont, töltési lehetőséggel, a karórádat, a szemüvegedet, pénztárcát, és minden további apróságot. Nemcsak rendezettebb kinézetet biztosít, de a reggeli készülődést is lerövidítheted néhány perccel, ha mindent itt tárolsz. Tökéletes ajándék férfiaknak, főképp, hogy a legtöbb ilyen kiegészítő még személyre is szabható, ezáltal bármely ünnepen sikerdarab lehet.
asztali-rendszerezo-ferfiaknak-ajandekba

Ajtókitámasztó

Az egyik legjobb otthoni chillezés, ha kiülünk az erkélyre vagy a teraszra kicsit olvasgatni, napozni, grillezni. Kevésbé nyugodalmas azonban, ha arra kell figyelni, hogy ne csapja be a huzat az ajtót, hiszen akkor kint ragadunk. Ahelyett, hogy mindig mást húzunk az ajtó útjába, ami megakadályozza, hogy kizáródjunk saját lakásunkból, sokkal egyszerűbb egy ajtókitámasztót beszerezni.

A kötélből készült ajtókitámasztó jól illik egy pasis lakásba, a tetején lévő fogókával pedig egyszerűen mozgatható. Natúr színe miatt nem nyúlhatunk mellé, ha férfinak keresünk ajándék ötleteket lakásba.

ajtokitamaszto-ferfiaknak-lakberendezesi-ajandek

Fa bortartó

A legegyszerűbb ajándék férfiak számára, ha egy finom, minőségi bort veszünk neki. Tegyük különlegessé és maradandóvá azzal, hogy bortartót ajándékozunk hozzá, mely egyben jól is mutat a lakásban, emeli a borgyűjtemény presztízsét.A fából készült nyolcszög alakú bortartó egyesével vásárolható meg, és kialakításának köszönhetően tökéletesen illenek egymáshoz.

Ez pedig biztosítja azt, hogy tetszőlegesen alakítható ki, milyen alakzatban tesszük őket egymásra vagy éppen hány darabos készletre van szükségünk. Mivel több méretben is kapható, így, ha valaki nem borpárti, hanem inkább a finom likőröket, pezsgőket kedveli, akkor a hozzá passzoló méretben is rendelhető. A praktikus lakásavató ajándék ötletek közé tartozik ez a darab.

fa-bortarto-ferfi-ajandekotlet

Férfias konyhai ajándékok

Só- és borsszóró

Minden konyha elengedhetetlen eszközei. Nem telik el úgy nap, hogy ne használnánk őket. Ráadásul a legtöbben azt szeretjük, ha könnyen a kezünk ügyébe esnek, és nem kell minden alkalommal elővenni őket a szekrényből. Ha pedig kihelyezzük őket az asztalra és mindennap használjuk, akkor legalább legyenek olyanok, amiket tényleg szeretünk!

A Blomus gyártó Salpi szórói igazán stílusosak és elegáns megjelenésűek, matt színeik pedig egy legény lakáshoz is jól illenek. Az antracit szürke bors- és sószórókban állítható az őrlési fokozat is: durvától egészen a finom szemcseméretig.

so-borsszóró-ajandekba-ferfinak

Fából és bőrből készült tálaló

Egy pohár finom bor mellett beszélgetni és nasizni, vagy éppen filmezés közben sajtot majszolgatni, igazán lazítós és hangulatos tevékenység. Szükségünk van rá a napi hajtás után, nem mellesleg jó társasági program párunkkal, barátainkkal. Tegyük gasztro élménnyé otthonunkban is: tálaljuk ízlésesen a sajtokat és más csemegéket!Kitűnő ajándék férfiak számára is, a bőr fogantyúkkal ellátott akácfából készült tálaló.

fatalca-ferfiaknak-ajandekba

Konyhai ajándékcsomag férfiaknak

Meglepheted férfi ismerősödet a NiceToGiveYou Konyhaszemek ajándékcsomaggal is, mely praktikus születésnapi vagy lakásavató ajándék. Az ajándékcsomag tartalmaz egy pamutból készült, antracitszürke kötényt, mely alap kiegészítő az otthoni sütés-főzésekhez. A  világosszürke bögre praktikus ajándék férfiaknak, hiszen nagyobb méretének köszönhetően kevesebb utántöltést igényel, és a teaszűrővel egyszerűen forrázhatóak a szálas teák is. Az ízlelőbimbóknak is kedvez a konyhai ajándékcsomag, mégpedig csokoládéba mártott kávészemekkel. Édes ropogtatnivaló a mindennapokra!

konyhaszemek-ajandekcsomag-termekek

Ne feledkezzünk meg a fürdőről sem!

Szappanadagoló, mint ajándék

A fürdőszoba egyik kihagyhatatlan kiegészítője a szappan adagoló. Mennyivel szebb és komfortosabb érzést ad, ha nem egy boltban vásárolt folyékony szappant helyezünk el fürdőszobánkban, hanem a csempéhez illő szappanadagolót. Továbbá környezetbarátabb is csak utántöltő kiszerelést vásárolni hozzá a későbbiekben. Férfi ajándékként valószínűleg a letisztult formájú és fekete színű szappanadagoló a jó választás de természetesen ehhez jó tudni, hogy van-e már ilyen a lakásban.

szappanadagolo-ferfiaknak-ajandekba

A legkényelmesebb ajándék ötlet férfiaknak: fürdőkád állvány

A legjobb érzés az őszi, téli napokban hazaérve megmártózni egy kád haboktól duzzadó meleg vízben, zenét hallgatni, olvasni és egy pohár bort kortyolni. A kikapcsolódás élményét még mindig tudjuk fokozni egy fürdőkád állvánnyal, melyen kényelmesen elférnek a fürdéshez használt kiegészítők, egy tablet vagy mobil, amin még filmet is nézhetünk és természetesen a borospohárnak is kialakított helye van.

A Bath Rack egy londoni családi vállalkozás, mely a fürdőszobai állványokra specializálódott, így számos designer darabból választhatunk, méretre szabottan.

furdokad-allvany-noknek-ajandek

További inspirációkért látogasd meg a NiceToGiveYou Pinterest oldalát, melynek linkjét itt éred el.

Ajándékcsomag ajánlat - NiceToGiveYou

Shopping Cart