Különleges ajándékcsomagok

Különleges ajándékcsomag ötletek férfiaknak, nőknek, pároknak. A legnagyobb ünnepek alkalmával megtalálod a limitált kiadású ajándékcsomagokat. Az év során pedig folyamatosan frissülő névnapi és születésnapi ajándékcsomagok közül választhatsz.

1–12 termék, összesen 17 db

Ajándékcsomagok tartalma

Az ajándékcsomagok sokszínű ás változatos termékpalettával érhetőek el. Minőségi és összeillő termékek kerülnek az ajándék boxba, mely önmagában is elegáns és ünnepi megjelenésű. Az ajándékcsomagba kerülő üdvözlőkártyára a saját üzeneted kerül, így még személyesebbé téve az ajándékot.

Ajándékcsomag rendelés

Nincs más dolgod, mint megrendelni a kiválasztott ajándékcsomagot, és kiválasztani az üdvözlőkártyát, majd megélni az örömteli átadást. Ha nincs lehetőséged személyesen átadni az ajándékcsomagot, akkor közvetlenül szeretted otthonába is rendelheted az ajándék boxot. Ebben az esetben még kiegészítjük a külső, küldő dobozt egy “különleges küldemény” címkével is, melyre rákerül a címzett és a feladó is. Így szeretted tudni fogja, hogy ki lepte meg.

Egyedi ajándékcsomag készítés

Egyedi ajándékcsomag készítésre is van lehetőség. Például, ha másik whiskyt szeretnél az ajándékcsomagba vagy akár két ajándékcsomag tartalmából kombinálnál össze egy másikat. Ilyen kéréssel keress minket az info@nicetogiveyou.com oldalon.

Shopping Cart