Férfi ajándék box

Különleges férfi ajándék boxok az örömteli ajándékozásért! Tökéletes termékválogatás, elegáns ajándékdobozba zárva és átadásra készen.

1–12 termék, összesen 20 db

Férfiaknak ajándékot választani nem egyszerű feladat, főképp ha mindenük megvan. A NiceToGiveYou-nál hisszük, hogy az ajándékcsomag a tökéletes koncepció minden alkalomra! Mutatjuk, hogy miért:

Ajándék box változatos tartalommal

  • Ajándékként szeretünk praktikusat és hasznosat adni az ünnepeltnek, amivel még sokáig boldog lehet, szívesen használja. A férfi ajándék boxok között találsz elegáns bőr kiegészítőket, praktikus konyhai eszközöket, melyeknek örülnek a férfiak.
  • Persze gondoltunk azokra a férfiakra is, akiknek nehezen tudnánk tartós ajándékot választani, hiszen vagy mindene megvan vagy nem tudjuk mit szeretne pontosan. Ilyenkor meglepni finomságokkal, édességekkel vagy itallal a legjobb megoldás. Nekik találtuk ki az ital ajándék boxokat, a csokoládé ajándékcsomagot és hasonló finomságokat tartalmazó ajándék boxokat.

Prémium sör ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Elegáns ajándék boxok

  • A férfi ajándék boxokat fekete díszdobozban készítjük, melyek ajándékozás után is kiváló tároló dobozként használhatóak.
  • Minden ajándékcsomaghoz választhatsz alkalomhoz illő üdvözlőkártyát. Például apák napi ajándékcsomag mellé, kifejezetten apák napi köszöntést.
  • Az ajándék dobozra elegáns masni is kerül, ami még ünnepibb megjelenést kölcsönöz neki.

Egyedi férfi ajándék box

Az ajándékcsomagokat kívül-belül személyre szabhatod, így személyes és szívhez szóló ajándékkal lepheted meg szeretteidet. A dobozok külső és belső fedelére is egyedi felirat kerülhet: míg kívül nagyon jól mutat az ajándékozott neve, addig a belső szöveg lehet egy személyesebb üzenet is.

Jack Daniels ajándékcsomag egyedi felirattal

Kényelmes ajándék küldés

  • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen átadni az a boxot, akkor akár közvetlenül a szeretted otthonába is rendelheted. 

Egyedi ajándék box igényeddel keress meg minket az info@nicetogiveyou.com e-mail címen.

Shopping Cart