Kreatív babalátogató ajándék - Ajándékötletek - NiceToGiveYou

Kreatív babalátogató ajándék

“Majd bemegyek a drogériába és veszek nekik egy ajándékkártyát! Az mindig hasznos!”

Ezzel nem vitatkozhatunk, de ha ennél kicsit személyesebb és kreatívabb babalátogató ajándékkal szeretnéd meglepni a családot, akkor íme egy szuper ajándékötlet!

Baba láblenyomat poszterek, mint kedvenc babalátogató ajándék

Nincs is ennél cukibb ajándék akár babalátogatóba akár 1 éves születésnapi ünnepségre készülünk! Kedves kis állatfigurák, melyek a baba láblenyomatával kiegészítve válnak teljessé. A láblenyomatot őrző poszter tölgy színű poszter sínnel együtt kapható, így tökéletes dekoráció a gyerekszobába és természetesen örök emlék. 

Többféle állatos képpel találod meg a posztert a NiceToGiveYou webshopban, így könnyen kiválaszthatod azt, amelyik legjobban illik a családhoz:

  • A Nyuszi óriási fülei és csillogó szemei mindenkit rabul ejtenek.
  • A kis Oroszlán éppen csintalankodik és egy fáról lóg le.
  • A barna Maci pedig félénken takarja egyik szemét.

Szerinted melyik tetszene nekik a legjobban?

Kreatív bablátogató ajándék -  Oroszlán láblenyomat poszter

Hogy az elkészítése is élmény legyen

A láblenyomat poszterek elkészítése az egész család számára maradandó élmény lesz, hiszen mégiscsak rá kell varázsolni a baba láblenyomatát a papírra!  Ehhez két tippünk is van, amivel egyszerű és garantáltan szépen sikerül a művelet:

  1. Maszatmentes tintapárna használata

Az egyik ilyen a maszatmentes tintapárna alkalmazása. A szokásos tintapárnáktól eltérően ez éppen a babák kéz- és láblenyomatának egyszerű megörökítéséhez lett kitalálva. Egyszerű a használata és nem lesz nehezen lemosható tinta a babák lábán. 

Egy vékony papír keretben található a tintát tartalmazó, rugalmas anyag. Az egyik oldala tintával intatott, míg a másik oldala teljesen tiszta. A tintás oldalát kell a lapra rátenni és elhelyezni oda, ahova szeretnénk a lenyomatot készíteni. Majd ezt követően rányomni a baba lábát és óvatosan elemelni. 

  1. Baba lábának ráhelyezése

Nagyobb babák esetén, ha már tudnak járni, talán kicsit egyszerűbb dolgunk van, hiszen maguktól is szívesen rálépnek. Kisebb babák esetében jól jön a több kéz. Egy tuti tipp, ha a baba ül vagy fekszik például egy hintában, etetőszékben ahonnan kilógnak a lábacskái. Így akár még alvás közben is elkészíthetjük a lenyomatot. A poszter alá helyezzünk egy keményebb könyvet, rá a poszter és a tinta párna – a jó helyen – aztán tegyük a baba lába alá. Ez picit csalás, de a végeredmény magáért beszél!

@nicetogiveyou

A legcukibb ajándék babáknak és babaszoba dekorációként! Többféle mintával a nicetogiveyou.com oldalon. #nicetogiveyou #baba #babaszoba #babaszobainspiráció #babaszobadekor #anya #babaajándék #ajándekötletek #babalátogatás #babalátogatóajándék

♬ Cute – Aurel Surya Lie

A babalátogató ajándék csomagolása

Az állatfigurás posztereket egy papírhengerben küldjük, így biztosan nem tud sérülni a nagy méretű papír. Erre a hengerre készítjük el a névre szóló kis grafikát, melyre egy általad megírt köszöntő szöveg is kerülhet.

Baba láblenyomat - Nyuszi poszter - NiceToGiveYou

Hamarosan babalátogató ajándékcsomagban is kapható lesz, így érdemes felkeresned az oldalunkat!

Shopping Cart