Ajándék orvosnak - NiceToGiveYou

Melyik a legjobb ajándék orvosnak?

Szeretteink és saját egészségünk megőrzése az egyik legnagyobb dolog az életben, így szinte kifejezhetetlen az a hála, amit az orvosok és ápolónők felé érzünk egy sikeres műtét vagy konzultáció után. Hiszen hányszor előfordul, hogy rossz orvoshoz megyünk, aki nem tud segíteni vagy csak nem ébreszt bennünk bizalmat. Éppen ezért tudjuk és kell is értékelni a jó orvosokat, akik emberségükkel és legfőképpen szaktudásukkal segítenek megoldani problémáinkat és odaadással fordulnak felénk.

Természetes az érzés, hogy akár magánrendeléskor is szeretnénk valami ajándékot adni az orvosnak. Valamit, ami személyes, ami hasonlóan gondoskodó – és nem ‘csak’ a pénz.

Ebben a cikkben négy olyan ajándékcsomagot mutatunk be, amilyeneket többször is vásárolnak hálaajándékként orvosnak. Sokszor személyre szabott formában, például ajándékcsomagot külső és belső felirattal vagy üdvözlőkártyával, de whisky ajándékcsomaghoz “Legjobb orvos” feliratú pohár alátétekkel is.

Férfi orvosnak ajándék

Férfi orvosok tekintetében az italok egyszerű választásnak bizonyulnak, főleg ha egy népszerű, presztízs értékű ital kerül az ajándékcsomagba. 

Gere Kopar ajándékcsomag orvosnak

Szinte kézenfekvő, hogy bort ajándékozzunk orvosnak. Ugyanakkor a megfelelő palack kiválasztása kulcsfontosságú, hiszen egy kiváló minőségű bor tökéletesen kifejezi elismerésünket és megbecsülésünket az orvos felé. Éppen ezért ajánljuk a Gere Kopar villányi vörösbort tartalmazó ajándékcsomagot orvosoknak. A Villányi borvidéken termelt bort igazán nagyra értékelik a borkedvelők és nagy valószínűséggel a megajándékozottak is elégedettek lesznek.

A NiceToGiveYou ajándékcsomagban a híres Gere Kopar mellé hasonlóan népszerű chocoMe csokoládékreáció és különleges összetevőkből álló lekvár kerül. Mindkettő prémium minőséget képvisel, a Kaldeneker sós mandulája pedig jó kiegészítő a vörösborhoz. Ezzel az ajándékcsomaggal nemcsak a doktornak, hanem az egész családjának boldog perceket szerezhetünk!

Prémium bor ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Prémium whisky ajándékcsomag

Az egyik kedvenc választás a Prémium whisky ajándékcsomag, ha férfi orvosnak keresünk ajándékot. Ez a csomag egyedi személyre szabási lehetőségeivel kifejezi, hogy mennyire gondosan választottuk ki az ajándékot és bizonyosan hozzájárul kedvenc orvosunk munka utáni kikapcsolódásához. 

A Chivas Regal ital mellett újdonságként whiskyvel töltött csokoládé található a dobozban, illetve whisky kövek. Ez utóbbiak az ital jégkocka nélküli hűtésére szolgálnak és rendkívül praktikus kiegészítők a whisky kedvelők otthonába. Szintén maradandó szuvenír lehet az egyedileg feliratozott pala poháralátét olyan feliratokkal, mint a “Legjobb sebész” vagy “Legjobb orvos”. Ne feledjük a legjobb szakembereknek is jólesik az elismerés a sűrű hétköznapokban!

Egyedi, prémium whisky ajándékcsomag a NiceToGiveYou-tól

Magasabb árkategórában pedig az Exkluzív whisky ajándékcsomagot ajánljuk, melyben egy kivételes eljárással portói hordóban is érlelt skót whisky található.

Ajándék doktornőknek

Tévhit, miszerint a nőknek nem illik finom italt ajándékozni! Nagyon is örülnek neki, ugyanakkor gondosan válasszuk meg, hogy mit ajándékozunk nekik. Nem feltétlenül kedvelik ugyanazt az ízvilágot, amit a férfiak és ebből kiindulva más csomagokat ajánlunk a női orvosoknak hálánk kifejezésére. 

Levendula ajándékcsomag 

Ez bizony nem a levendulás kozmetikum csomag, hanem egy levendulás gourmet összeállítás egy pici, gondoskodó balzsammal kiegészítve. A Tihany lankás vidékein termesztett levendula rajongással tölti el a szemünket, illata megnyugtat és egészségre gyakorolt hatásairól ódákat zengenek.

A NiceToGiveYou Levendula ajándékcsomagja nőknek tartogat felejthetetlen levendulás – boros élményt. Központjában egy lila színű, levendulás mézbor áll, melyet magában vagy akár fröccsként fogyasztva is egyedülálló íz élményben lehet részünk. A bor mellé levendulás zabkeksz és levendulás meggy-málna lekvár került. Ezek a gourmet termékek, akár együtt, akár külön-külön is nagyon finomak és biztosan új íz világot tárnak fel előttünk. Ha bort ajándékozunk nőknek, válasszuk ezt a csomagot!

Levendula ajándékcsomag anyáknak - NiceTogiveYou

Baileys ajándékcsomag

A nők egyik kedvenc itala a Baileys krémlikőr. Olyan ez mint a férfiaknál a whisky, ami szívesen elkortyolgatnak egy-egy ünnep alkalmával vagy ha lazításra vágynak. A Baileys nemcsak magában, hanem akár kávéba töltve is élvezetes lehet!

Az ajándékcsomagban pedig a klasszikus krémlikőr mellett csokoládé található: a chocoMe egyik legkiválóbb desszertje és Baileys karamella. 

Baileys krémlikőr ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Miért válasszunk ajándékcsomagot orvosnak?

Meggyőződésünk, hogy az ajándékcsomag a legjobb választás, ha orvosnak szeretnénk ajándékot adni:

  1. Egy gondosan összeállított és kiválasztott ajándékcsomag olyan termékeket tartalmaz, melyek nem mindennapiak és kiváló minőségűek, így mindenki szívesen kóstolja meg őket. 
  2. Mivel egy ajándékcsomagban több termék található, biztosan lesznek kedvencek, valami aminek nagyon örül majd a doktor. Ebből adódóan nem igazán tudunk mellényúlni az ajándékcsomag választással akkor sem, ha nem ismerjük az orvosunkat.
  3. Praktikus tartalom. A csomagba kerülő termékek többsége családi és baráti körben is népszerű gasztrotermék, így fogyaszthatóak és nem gyűlik a fiókban a tizedik “legjobb orvosnak” kulcstartó. 

És amiért szívesen ajánljuk a NiceToGiveYou csomagokat a termékek és koncepció mellett az az, hogy rendkívül elegánsak és ízlésesen összerakott csomagok, melyeket akár kívül-belül személyessé is lehet tenni az üdvözlőkártyának és doboz feliratozásnak köszönhetően. Így lesz a praktikusból egyedi és maradandó ajándék orvosoknak is!

Shopping Cart