Baba láblenyomat poszter – Oroszlán – Babalátogató ajándék

3 999 Ft (3 149 Ft + ÁFA)

Babalátogatóba készülsz és szeretnél egy kreatív, kedves, ugyanakkor emlékezetes babalátogató ajándékot vinni a családnak? Az állatkás baba láblenyomat poszterek életreszóló élményt jelentenek kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Tartalma:

 • A/3-as méretű, prémium minőségű print – matt poszter papírra nyomtatva – oroszlán figura

Extraként választható:

 • Maszatmentes bababarát tintapárna – láblenyomat készítéshez
 • Tölgy színű posztertartó sín (31 cm)
 • Fehér színű képkeret (30×40 cm)

Legyen a te ajándékod a legnagyszerűbb, mind közül!

Készleten: 5-nél több

Megrendelve
Elküldve
Kiszállítva
Szállítási idő: 1-3 munkanap
Szállítási díj1 500 Ft

Izgatottan várod az első találkozást a kisbabával és családjával, de aggódsz azon, hogy milyen ajándéknak örülnének igazán? Az egyik legszebb esemény az életben, amikor kisbaba érkezik a családba, éppen ezért magától értetődő, hogy a lehető legszínesebb formában szeretnénk megörökíteni ezt az időszakot és sok-sok emléket megőrizni. A kreatív és ötletes babalátogató ajándéknak szánt láblenyomat poszter tökéletes ajándék erre az alkalomra!

Baba láblenyomat poszter – Oroszlán

A poszteren egy cuki kis oroszlán lóg le a faágról, melyről már csak a baba láblenyomata hiányzik. Világos szürke bundája, hosszú, halvány rózsaszín fülei és mosolygós tekintete teszi igazán kedvessé ezt az állatkát, mely azontúl, hogy örök emlékként megőrzi a baba láblenyomatát, idilli dekoráció a gyerekszoba falára kiakasztva is.

Az egyedi posztert, A/3-as méretű, prémium minőségi matt papírra nyomtatjuk, professzionális nyomtatási technikával. A termék rendeltetése megkívánja ezt az A/3-as méretet, hiszen így kapunk egy méretarányos állatfigurát, melyen jól mutatnak a baba talpának lenyomatai.

A baba láblenyomat poszter személyre szabható elemei:
 • Az állatfigura alatt és felett található rövidebb szöveg tetszőlegesen megadható (amennyiben ezek a mezők nem kerülnek kitöltésre, a nyomtatott fotópapíron kizárólag a kiválasztott állatka szerepel.

Láblenyomat készítése

A babák láblenyomatát többféleképpen is elkészíthetjük:

 • Vannak, akik egyszerűen vízfestéket/ temperát használva ecsetelik be a baba lábát, és ezt követően nyomják rá a papírra.
 • Alkalmazhatunk klasszikus pecsétpárnát is, melyet a baba talpához érintve felveszi a festéket és már mehet is a képre.
 • Továbbá egy „festékmentes” megoldással még kényelmesebbé tehetjük a folyamatot a Bababarát tintapárnával. Ennek az a lányege, hogy a kisbaba talpa nem érintkezik közvetlenül a festékkel, így a talplenyomat levétele nem keni össze festékkel a baba lábát.

Maszatmentes tintapárna

A poszterhez kiegészítőként kérhető maszatmentes tintapárna, melynek köszönhetően nem lesz festékes a baba bőre, mégis szépen rákerül a lenyomat a poszterre.

A tintapárna méretei: 15,3cm x 10,8 cm

Ez a méret lehetővé teszi, hogy a csecsemőktől kezdve 1-1,5 éves baba lábához is használható legyen a tintapárna. (Érdemes ellenőrizni előtte a baba lábméreteit, de egy 11-12 cm körül van)

Posztertartó kiválasztása

Minden gyerekszobába más dekoráció illik a legjobban! Így többféle lehetőséget kínálunk a poszter elhelyezéséhez:

 1. Posztertartó sín: A mágneses sínek nagyon dekoratív és hangulatos megjelenést kölcsönöznek a láblenyomat poszternek. A mágnesek segítségével egyszerűen elhelyezhető a két léc között a nyomtatvány.
 2. Fehér képkeret: A fehér képkeret 30×40 cm-es, műanyagból készült keret. Ebben az esetben az A/3-as posztert méretre szabottan küldjük a képkeretben elhelyezve.

Ajándékdoboz a babalátogatáshoz

A posztert kérheted fehér színű ajándékdobozban is, így tökéletesen illik minden alkalomhoz! Továbbá az ajándékdobozt személyre is szabhatod háromféleképpen:

 • Arany színű szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
 • Kérheted, hogy az ajándékdoboz tetejére arany színű felirat kerüljön, melyen szerepelhet név vagy köszöntő szöveg is.
 • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.

Szívhez szóló ajándék és örök emlék a babának és az egész családnak is!

Tömeg0,5 kg
Méretek42 × 30 × 1 cm
Tartalom

Személyre szabott, nyomtatott design (A/3)

GTIN

5999573701054

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart