Házi áldás – Modern falikép

7 499 Ft (5 905 Ft + ÁFA)

A Házi áldás falikép már dédszüleink otthonában is előkelő helyet foglalt el. Íme egy letisztult, modern változata, mely tökéletesen illik házavató vagy esküvői ajándéknak és lakásdekorációnak is. 

Válassz kétféle dizájn és többféle színben elérhető, A/4-es, fa képkeret közül.

Tedd különleges ajándékká! A képen látható alsó szöveget tetszés szerint megadhatod, például a családnak címezve, valamint fehér színű ajándékdobozban is kérheted. Ez utóbbira kerülhet arany színű masni vagy külső – belső feliratok.

Készleten: 5-nél több

Megrendelve
Elküldve
Kiszállítva
Szállítási díj1 500 Ft
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Modern házi áldás falikép

A Házi áldás örök érvényű, így minden lakásban megvan helye. Ugyanakkor minden otthon hangulata más és más, így a kép is többféle változatban és képkeretben érhető el. A személyre szabhatóságának köszönhetően tökéletes választás ajándékként lakásavatóra és vallásos ünnepekre is.

Házi áldás szövege

A Házi áldás szövege így hangzik: „Hol hit, ott szeretet, Hol szeretet ott béke, Hol béke, ott áldás, Hol áldás ott Isten, Hol Isten ott szükség nincsen”.

Az otthonunk az a hely,  ahol a hit, a szeretet és a béke találkozik.  A hit a kapocs, amely összeköt bennünket egymással és az Istennel. Ezek az értékek jelennek meg ebben a rövid versben, oly sok mindent szimbolizálva:

Az otthonunkban a hit erőt és vigaszt nyújt a nehéz időkben. Amikor ránézünk a faliképre és olvassuk ezeket sorokat, akkor jusson eszünkbe, hogy soha nem vagyunk egyedül! Az Istennel való kapcsolat és az általa nyújtott szeretet mindig mellettünk van.

Ez a szeretet a kulcs a boldogsághoz és a harmóniához otthonunkban. Az, hogy szeretettel fordulunk egymás felé, segít megteremteni az otthonunkban az egységet és az elfogadást. A házi áldás emlékeztet bennünket arra,, hogy szeretetben éljünk egymás mellett, és támogassuk egymást a nehézségekben.

A béke, amit az otthonunkban tapasztalunk, áldás. Amikor megteremtjük a harmóniát és a köztünk lévő nyugalmat, az áldás érzése betölti a szívünket és az  otthonunkat. Nem utolsó sorban pedig kifejezi azt, hogy az Istennel való jelenlét mindig velünk van, és hogy a hit, a szeretet, a béke és az áldás általa átjárhatja az életünket.

Választható képkeret

A termék többféle képkeretben kérhető, mely opciók a termékképek mellett kerülnek feltüntetésre. A képkeretben a design A/4-es méretű, prémium minőségű papírra nyomtatva.

A képkeretet a következő tulajdonságok emelik a prémium kategóriába:

  • A keret 2 cm széles fából készül, modern, letisztult és tökéletes illesztésekkel rendelkezik.
  • Nem törik el szállítás alatt és később sem a belekerülő 2 mm vastag, minőségi plexi lemeznek köszönhetően.
  • Mindig tökéletesen adja vissza a belekerülő designok és fényképek hangulatát a visszatükröződés mentes plexinek köszönhetően.

Házi áldás ajándékként, egyedi ajándékdobozban

A falikép önmagában is nagyszerűen mutat, ugyanakkor ha ajándéknak szánod, egy ajándékdobozzal még ünnepibb lesz a megjelenése!

Az elegáns ajándékdoboz háromféle személyre szabási lehetőséggel rendelheted meg:

  • Arany színű szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékdoboz tetejére arany felirat kerüljön, melyen szerepelhet a család neve vagy egy köszöntő szöveg. 
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
Tömeg0,5 kg
Méretek24 × 1,5 × 32,5 cm
Szín

Tartalom

Házi áldás design képkeretben

EAN

5999573701139

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart