Sor torták férfiaknak

Legmenőbb sör torták születésnapra

Mi is lehetne jobb ajándék a sörkedvelő férjek, apukák és nagypapák születésnapjára, mint a sör torta? Lehet ez akár sörökből épített torta vagy éppen csak sör alakúra formált torta – a nagy öröm lesz az ünnepelt számára. Íme néhány sör torta ötlet, ami teli találat a nyári születésnapokon!

Sör torták – sör tornyok

Torták sörösdobozból

Évek óta töretlen siker övezi a sör tornyokat, nem véletlenül! Egyszerű összerakni, mégis mutatós ajándék és végeredményben teli van az ünnepelt kedvenc italával. A nagy nyári hőségben pedig már a látványa is hűsítő. Rengeteg ötletes megoldást találunk az ilyen sör tortákra, Pinterest táblánkon te is tudod ezeket böngészni, íme a kedvenceink:Klasszikus sörtorta, dobozos sörökből. Készülhet egyféle sörből vagy akár különböző típusokból. Az egyféle sörből jobban mutat a torta, hiszen az adott márka színeihez és stílusához illően kreatívan lehet dekorálni a sör tornyot. Az egyik kedvencünk a Guinness márkából készült, és a fekete-arany designnak köszönhetően igazán férfias látványt nyújt. Jól mutatnak hozzá az arany masnik és az arany felirat is, hiszen ezekkel együtt válik tökéletes születésnapi torta a sör toronyból.

Sör torta - Guinness sörből

A sör tornyot kétféleképpen tudod felépíteni, attól függően hogy hány sört szeretnél felhasználni hozzá. Az egyik változatban a sör torta teljesen tömör, tehát minden szintje tele van pakolva sörökkel, míg a másik módja, hogy a csak a körvonalat építed fel sörökből és belülre kerül egy üres váz papírból. Utóbbihoz kevesebb doboz sör szükséges, ugyanakkor kicsit illúzióromboló, hogy nincs teljesen telitöltve sörökkel.

Ajándékcsomag ajánlat - NiceToGiveYou

A következő lépéseken végighaladva, elkészítheted te magad is a sör tortát:

  • Először is döntsd el, hogy hány sört szeretnél beletenni, hiszen ez fogja meghatározni az emeletek számát. Születésnap alkalmából jelképesen ugyanannyi sört is ajándékozhatsz, mint ahány éves az ünnepelt.
  • Választhatod a születésnapos kedvenc típusát vagy akár különlegesebbeket is, amik kiválóan mutatnak ebben a koncepcióban.
  • Szükséged van kartonpapírra, amiből kivágod a kör alapokat a szintek közé.Ezek adják a sör torta vázát.
  • A kör alakú kartonpapírra a logóval kifelé kell elhelyezni a söröket, hogy jól mutasson.
    Például 30. születésnap alkalmából, ha 30 sört szeretnél ajándékozni, akkor az első emeletre kerülhet 12, majd jöhet a kartonpapír; a másodikra 10 doboz sör, majd kartonpapír és végül 7 darab a harmadik emeletre. És az egy fennmaradó pedig a legfelső szintet adja.

Ebben a videóban lépésről-lépésre bemutatják, hogyan is készül a sör torta.Különböző díszítések is kerülhetnek még a sör toronyra, amelyekkel még személyesebb és eredetibb lesz a meglepetés. Díszítheted masnikkal, születésnapi szalaggal, gyertyákkal – minden jöhet ami ízléses, illik a sörökhöz és magához az ünnepelthez. És fantasztikus megoldás a sörös dobozok tetejére helyezett muffin is, gyertyákkal vagy akár azok nélkül. Ez a párosítás jól passzol egy születésnapi buliba is.

Sör torta születésnapra

Sör torta üveges sörből

Habár a sör nem a legelegánsabb italok közé tartozik, mégis készíthetsz belőle egy nagyon menő, elegáns sör tortát is – ha üveges söröket használsz! Ezt egy kicsit óvatosabban kell elkészíteni a törékeny üvegek miatt, ráadásul ebből kifolyólag ott kell összrekanod, ahol át szeretnéd adni az ünnepeltnek, hiszen nem mozgatható könnyen. Ugyanakkor eszméletlenül jól mutatnak az üveges sörök.

Sör torta üveges sörből

Különleges sör alakú torták

Sör rajongók esetén nem maradhatnak ki a sör torta válogatásból a sör alakú torták sem! Rengeteg frappáns variációt találsz a Pinteresten a korsó alakú tortától kezdve egészen a sör csapokat mintázó variációkig. Nekünk ez a kedvencünk:

Sör alakú torta

Sör ízű torta?!

Végül pedig, ha igazi különlegességgel lepnéd meg szerettedet, akkor süthetsz is neki sör tortát! Barna sör adja a csokitorta alapját, és a mascarpones- fehércsokoládés krémbe is kerül némi sör, hogy teljes legyen az ízélmény. A receptet a Bombolone blogon éritek el.

Sör ízű tortaHa az ünnepelt igazi sör rajongó, akkor igazán egyszerű dolgod lesz az ajándékkal! Mivel sokak kedvence az ital, így rengeteg ötlet találsz nemcsak sör torta kapcsán, hanem egyéb sörös ajándékokról is az interneten. Ha pedig ez a téma érdekel jobban, még sok hasonló ötletet gyűjtöttünk, itt.

+ tipp: NiceToGiveYou Prémium sör ajándékcsomag

Kifejezetten sörrajongó részére alkottuk meg a Prémium sör ajándékcsomagot, mely kifejezetten elegáns sörös ajándék. Fantasztikus spanyol sör az Estrella prémium kiadása van a középpontban, mellette pedig egy étcsokoládés desszert és étcsokoládéba mártott tökmag kapott helyet. Egyedi személyre szabással fantasztikus ajándék férfiaknak!

Prémium sör ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Ha pedig már csak az utolsó tollvonások hiányoznak a születésnapi ünnepléshez, akkor ebben a születésnapi köszöntők cikkünkben több, mint 50 üdvözlő szöveget találsz férfiaknak is.

Shopping Cart