Fekete ajándékdoboz

Fekete, mágneses záródású ajándékdobozok többféle méretben, mennyiségi kedvezménnyel.

Mind a(z) 2 találat megjelenítve

Mágneses fekete ajándékdobozok

A mágneses zárak és a matt fekete szín rendkívül elegáns megjelenést biztosítanak az ajándékdoboznak. Míg sok más doboz esetén a záródást plusz szárnyakkal vagy fedéllel oldják meg, addig a mágneses dobozok esetén a mágnesek jóformán észrevétlenek maradnak – elrejtve találhatóak a perem és a fedél karton anyagában.

Ennek köszönhetően az ajándékdoboz felnyitása és bezárása is különleges élményt nyújt, hiszen a fedél könnyedén rásimul a doboz szélére és mégis tökéletes záródást biztosít. A doboz bezárásakor a mágnesek összekapcsolódásával egy apró hangot is hallunk, ami még varázslatosabbá teszi a díszdobozt.

Az ajándékdobozok többféle méretben érhetőek el, hogy minden típusú ajándékhoz, ajándékcsomaghoz legyen optimális választás!

Nagyméretű ajándékdoboz

Praktikus, nagyméretű ajándékdoboz elérhető fekete színben. Ez 33 x 22 x 10 cm-es, tökéletesen megfelel nagyobb ajándékcsomagok készítéséhez.

Ebbe beleillenek a pezsgők, klasszikus üveges borok és átlósan a nyújtott, pálinkás üvegek is. Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy megfelelő-e számodra, telefonon szívesen segítünk és akár képet is küldünk, hogy megfelelő-e.

Kisméretű ajándékdoboz

Kisebb méretű, fekete ajándékdoboz többféle méretben is elérhető:

  • 25 x 25 x 9 cm
  • 22 x 22 x 10 cm
  • 15 x 15 x 5 cm

Ezek kisebb ajándékcsomagok vagy egy darabos termékek csomagolásához jelentenek professzionális megoldást. A NiceToGiveYou ajándékcsomagok közül például a kozmetikai termékek vagy a kisebb névnapi köszöntő ajándékcsomagok kerülnek ilyen típusú dobozokba.

Egyedi ajándékdoboz

Az ajándékdobozokat lehetőséged van személyre szabni. Az üres dobozhoz alapvetően arany színű masni jár, de kétféle plusz személyre szabási lehetőség közül is választhatsz:

  • Arany színű felirat a doboz felső lapján. (Jellemzően nevek vagy köszöntő szövegek kerülnek erre.)
  • Arany színű felirat a doboz belső fedelén.

Ezekről a lehetőségekről ebben a cikkben írtunk bővebben.

Nagyobb mennyiségű céges ajándékdoboz rendelés esetén festékszórásos logózási megoldások is elérhetőek. Itt a minimum az 50 darabos rendelés. Erről bővebben a céges fülön találsz információkat vagy keress minket az info@nicetogiveyou.com címen.

Ajándékdoboz töltőanyag

Az ajándékdobozokhoz pluszban kérhetsz kreppelt térkitöltő papírt is rendelhetsz. Ezt egyszerűen tudod extraként választani minden ajándékdobozhoz a termékoldalon vagy nagyobb mennyiségek esetén érdemes megnézned a kilogrammos kiszerelésű térkitöltő papírunkat.

Ajándékdoboz rendelés menete

Akár egy darabos mennyiségtől is tudsz ajándékdobozokat rendelni a webshopunkban, ugyanakkor 10 darab felett már mennyiségi kedvezmények is igénybe vehetőek. Az utóbbiakhoz kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az ajándékdobozokat összeszerelt állapotban szállítjuk, belehelyezve a megfelelő méretű masnit. A GLS futárszolgálat végzi kiszállítást.

A teljes ajándékdoboz kínálatunkat ide kattintva érheted el.

Milyen alkalomra ajánljuk a fekete ajándékdobozokat?

A fekete ajándékdoboz a legtöbb alkalomra kitűnő választás. Elegáns, letisztult és emellett praktikus is. Így tökéletes választás egyaránt férfiaknak és nőknek is, karácsonyra, születésnapra és névnapra, de akár lánybúcsúra vagy legénybúcsús ajándékok összeállításához is.

Ideális céges ajándékcsomagokhoz és rendezvényekre, hiszen méretei miatt számos termékvariációhoz nyújtanak tökéletes alapot.

Shopping Cart