Kreppelt térkitöltő papír

2 999 Ft (2 361 Ft + ÁFA)

Tedd igazán különlegessé termékeid, ajándékod csomagolását kreppelt térkitöltő papírral! Nemcsak megvédi a belehelyezett termékeket a szállítás során, hanem fantasztikus megjelenést is kölcsönöz a csomagnak. A legjobb megoldás ajándékcsomagok és ajándékkosarak készítéséhez!

Ideális térkitöltő anyag:

 • Rögzíti és védi a könnyű termékeket is
 • Nagy rugalmasságot és párnázó hatást biztosít szállításkor
 • Pormentes, ezáltal kellemes vele dolgozni
 • Könnyű, mégis nagy teret tölt ki – kb. 0,2 kg dekor papír szükséges egy közepes méretű dobozba
 • A nagyobb méretű dobozhoz (33 x 22 x 10 cm) 0,33 kg kreppelt térkitöltőt ajánlunk
 • Újrahasznosítható, környezetbarát anyagból készült

Készleten: 5-nél több

Megrendelve
Elküldve
Kiszállítva
Szállítási díj1 500 Ft
Szállítási idő: 1-3 munkanap
A legszebb ajándékcsomagok kreppelt térkitöltő papírral készülnek! Kibontáskor a dekor térkitöltő anyag nemcsak a rendezettség érzését adja, hanem fókuszba helyezi az ajándékokat és megteremti a tökéletes összhangot a benne található ajándékok között.

Miért válaszd a kreppelt térkitöltő papírt?

Néhány érv, ami miatt úgy gondoljuk, hogy a dekor papír a legjobb térkitöltő megoldás ajándékcsomagok készítéséhez:

 • Rendkívül mutatós: különböző, méretű és szerteágazó kreppelt papírok vonzzák a tekintetet. Míg az erős színű ajándékokat a natúr színű kreppelt papír emeli ki, addig a a színes térkitöltők igazán feldobják a kevésbé feltűnő ajándékokat is.
 • Praktikus szállítás és tárolás: a térkitöltő anyag erősen összenyomva kerül a dobozba, így szálait picit széthúzva mintegy háromszoros térfogatot tud betölteni. Ezáltal felhasználás előtt kisebb helyen fér el, míg térkitöltés során kevesebbet kell belőle felhasználni.
 • Kellemes használat: sok térkitöltővel ellentétben (pl. fagyapot), a kreppelt papír pormentes, így tiszták maradnak mind a termékek, mind a csomagolás és kibontás helye.
 • Környezettudatos megoldás: a rugalmas formája megkönnyíti az újrafelhasználását, és a környezetbarát papír biológiai úton is lebomlik.
 • Sokféle színben elérhető: raktár készletünkön mindig megtalálható a krém színű dekor papír, kérésre pedig különböző színekben is tudunk szállítani. Az elérhető színekről érdeklődj a Kapcsolat menüpont alatt.

Hogyan lesz tökéletes a csomagolás?

Egy igazán egyszerű szabály van a kreppelt térkitöltő anyag használatához, aminek segítségével maximalizálni tudod a kihasználását. A következőképpen tudod tökéletesen megcsinálni az ajándékcsomagot:

 • Első lépésként töltsd tele az ajándékdobozt a térkitöltő papírral, teljesen a doboz tetejéig, elegyengetve.
 • Ezt követően húzd szét a kezeddel olyan alakban a papírt, hogy az megegyezzen a beletenni kívánt termék alakjával és méretével.
 • Végül illeszd bele a terméket.
 • Amint minden termék belekerült az ajándékcsomagba a felesleges papírcsíkokat távolítsd el a dobozból.

Ha követed ezeket a lépéseket, akkor garantáltan nem fognak sérülni vagy elcsúszni a termékek a helyükről, valamint egy szintre kerül minden termék és térkitöltő papír, ami rendkívül szép látványt nyújt. (Sokan azzal rontják el a hatását, hogy alig tesznek a doboz aljára térkitöltő papírt. Ennek következményeként könnyen elcsúszhatnak a belehelyezett termékek, valamint az összkép sem adja vissza a kívánt megjelenést.)

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szeretne professzionális megjelenésű ajándékcsomagot készíteni vagy éppen termékek eladását exkluzívvá tenni. Családi, baráti körben is különlegesnek fog számítani az így elkészített ajándékcsomag. Praktikus, hiszen ha ajándékozás után összegyűjtitek a papírcsíkokat, a következő évben vagy születésnapi alkalmakkor is ugyanúgy felhasználható marad. Céges ajándékcsomagokhoz, termékek bemutatásához is kitűnő anyag.

Szín

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart