Bor ajándékcsomag

Az egyik legnépszerűbb ajándék a bor: szeretjük adni családtagoknak, barátoknak és céges ajándékként is. Amennyiben kreatív, mégis klasszikus ajándékot keresel, akkor ajánljuk a bor ajándékcsomagokat.

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A bor ajándékcsomagban még jobb!

Szeretünk bort ajándékozni. Sokszínű, különleges, változatos, mégsem lehet vele mellényúlni az ajándékozás terén, hiszen jóformán mindenki szereti.

Ugyanakkor lehet még fokozni a bor ajándékozást. Nemcsak egyszerűen átadni vagy papírtasakba bújtatni, hanem ajándékcsomagként – kiegészítve nagyszerű gourmet termékekkel vagy más bor ajándékokkal.

Bor ajándékcsomag férfiaknak

Többféle bor ajándékcsomaggal készülünk férfiak számára. Megtalálható kínálatunkban a száraz fehérbor, ugyanakkor többféle vörösbor is – hiszen az a férfiak kedvence.

A bor ajándékcsomagokban híres, magyar pincészetek borait válogattuk, melyek közül több aranyérmes palack is található.

A borok mellé csokoládék, méz, sós magvak kerülnek, így kiegészítve az ünneplést és a gasztronómiai élményt.

Bor ajándékcsomagok hölgyek számára

A hölgyek is szeretik a jó borokat, és csomagjainkat úgy alakítottuk, hogy számukra is különleges ajándék legyen az ital. A nőknek szóló bor ajándékcsomagok közül a fehérbort emelnénk ki, valamint a különleges levendulás ajándékcsomagunkat, melyben levendulás mézbor található. Édes és lila, mégis bor. Fantasztikus ajándék a legszebb ünnepekre!

Céges ajándékcsomag

Üzleti partnerek és ügyfelek részére is ajánljuk bor ajándékcsomagjainkat, hiszen karácsonyra nincs is jobb köszönő ajándék! Az ajándékdobozok elegáns megjelenése és változatos tartalma tökéletesen fejezi ki hálánkat és elismerésünket az üzleti életben is.

Bor ajándékdoboz

Amennyiben az ajándékcsomagtól szerényebb köszöntő ajándékot keresel, mégis fontos a megjelenés, ajánljuk figyelmedbe a prémium bor ajándékdobozokat.

Shopping Cart