Ajándékcsomag nőknek

Ajándékozz csodaszép ajándékcsomagot nőknek! Tökéletes koncepció születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy ha éppen meglepnéd vele szerettedet. Rendeld meg online az ajándék boxot, és küldd akár közvetlenül az ajándékozott otthonába.

Mind a(z) 11 találat megjelenítve

A nők kedvenc ajándékcsomagjai

A nők imádják az ajándékcsomagokat megtöltve különféle érdekes ajándékokkal, összeillő kiegészítőkkel. Kapnak egy ajándékcsomagot, ami már kívülről is igazán elegáns és ünnepi hangulatú. Majd kinyitva egy csodálatosan berendezett ajándékdoboz tartalma tárul eléjük, melynek nemcsak tartalma, de színharmóniája is igazán összeillik. Így még jobban esik kibontani a termékeket, kipróbálni, megízlelni azokat. A doboz pedig azért is hasznos, mert az ajándékozást követően is fel tudják használni tároló dobozként.

Nézzük, milyen ajándékcsomagokat szeretnek kapni a nők:

Kozmetikai ajándékcsomag nőknek

Tökéletes választás azoknak a nőknek, akik szeretnek akár órákat is a tükör előtt készülődni és nagyon adnak a megjelenésükre. Ha van kedvenc márkájuk, akkor érdemes azokat a csomagokat választani, hiszen a bevált termékekre esküsznek. Sok hölgy szeret azonban kísérletezni is, kipróbálni újdonságokat, új márkákat vagy stílusokat, így őket bátran meglepheted olyannal is, amit korábban nem használtak.

Wellness ajándékcsomagok

Minden nő megérdemli a kényeztetést, akár a saját otthonában is. Számukra találták ki a wellness , fürdő és más kényeztető ajándékcsomagokat, melyek igazi törődést és kikapcsolódást nyújtanak . Bátran ajándékozz wellness ajándékcsomagot, akkor is ha kevésbé ismered az ajándékozottat, mert ezzel nem lehet mellényúlni!

Relax ajándékcsomag nőknek - NiceToGiveYou

Ital ajándékcsomag nőknek

A hölgyek is örülnek egy szépen megkomponált ital ajándékcsomagnak. Vannak nőiesebb italok, így ha nem tudjuk pontosan, hogy mit szeret az ünnepelt, akkor érdemes azokból válogatni. Női kedvenc lehet a gin, melyből nyáron kifejezetten kellemes koktélokat lehet készíteni. Ugyanígy a tequila alapú koktélok is tarolnak a nők körében. Ha pedig nem koktél ajándékcsomag a cél, akkor a finom borok és likőr ajándék boxok is sikert aratnak a hölgyeknél.

A legkülönlegesebb bor ajándékcsomag nőknek a levendulás ajándék box. Csupa levendulás finomság, melyek ritkaságnak számítanak. Középpontban a levendula mézbor, melynek édes íze és páratlan színe minden ünnepi hangulatot megalapoz. Tökéletes választás házassági évfordulóra és születésnapra is hölgyeknek.

Levendula ajándékcsomag - NiceToGiveYou

Gourmet ajándékcsomag

Mindenki imád új és összeillő ízeket kipróbálni, így a különleges finomságokat tartalmazó ajándékcsomagok kifejezetten jó meglepetések mindenki számára. Legyen szó kézműves csokoládéról vagy házi készítésű lekvárokról, szálas teákról vagy egzotikus kávéról biztosan örömmel fogadja az ajándékozott.

Shopping Cart