Ajándék box nőknek

Elegáns ajándék boxok hölgyeknek minden alkalomra. Ideális választás születésnapra, névnapra vagy évfordulóra, és személyessé is teheted az általad írt néhány sorral, ami felkerül az üdvözlőlapra.

1–12 termék, összesen 16 db

A nők imádnak ajándékot kapni! A NiceToGiveYou-nál hisszük, hogy az ajándékcsomag a tökéletes koncepció minden alkalomra, különösképpen mióta személyre szabható formában is kérhetőek!

Mutatjuk, hogy miért imádják a nők:

Ajándék box nőknek változatos tartalommal

  • A hölgyek szeretik az apró, aranyos ajándékokat és az újdonságokat. A női ajándék boxok tele vannak ilyen termékekkel az illatgyertyától kezdve a szárazvirág csokorig.
  • A gourmet -, ital- és édesség ajándékcsomagok még azoknak a nőknek is édes mosolyt csalnak az arcára, akiknek mindenük megvan.
  • Ajándék boxok telitöltve különböző, de mégis egy téma alapján összeillő ajándékokkal.

ajandekcsomag tea

Elegáns megjelenés

  • A női ajándék boxokat fekete vagy kérés esetén fehér díszdobozba csomagoljuk, melyek ajándékozás után is kiváló tároló dobozként használhatóak.
  • Minden ajándékcsomaghoz választhatsz alkalomhoz illő üdvözlőkártyát. Például anyák napi ajándékcsomag mellé, kifejezetten anyák napi köszöntést.
  • Az ajándék dobozra elegáns masni is kerül, ami még ünnepibb megjelenést kölcsönöz neki.

Egyedi női ajándék boxok

Nincs két egyforma ajándék box, hacsak nem azt szeretnéd. Az ajándékdobozok külső és belső fedelét díszítő feliratok egyedivé teszik az ajándék boxokat. Az ajándékdobozon megjelenő név kicsomagolásra invitál, és rendkívül jó lakberendezési kellék is ajándékozást követően.

A belső fedél pedig egyértelműen a személyes üzenetek helye. Legyen szívhez szóló, vicces, kedves, romantikus, minden jöhet, ami emlékezetessé teszi a köszöntést.

Ajándék box nőknek - egyedi doboz

Kényelmes ajándékozás

  • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen átadni az a boxot, akkor akár közvetlenül a szeretted otthonába is rendelheted. 
  • Az ajándék boxok küldése ingyenes Magyarország területén!

Egyedi ajándék box igényeddel keress meg minket az info@nicetogiveyou.com e-mail címen.

Shopping Cart