Manner ajándékcsomag

16 499 Ft (12 991 Ft + ÁFA)

Fenséges ajándékcsomag nápolyi rajongóknak! A több, mint 100 éves eredeti recept alapján készülő Manner nápolyi, ugyanezen recept alapján készülő krémlikőr társaságában, ostyaszívekkel kiegészülve.

Az ajándékcsomag tartalma:

  • Manner Original Krémlikőr [0,5L – 15%]​
  • Manner eredeti nápolyi szelet [75 g]​
  • Manner Rumos Trüffelkrémes Ostyaszívek [300 g]​
  • Ajándékdoboz (33 x 22 x 10 cm)

Az ajándékcsomag matt fekete ajándékdobozban található, melyet masnival, arany felirattal és által írd üdvözlőkártyával is személyre szabhatsz.

Ajándékcsomag Manner rajongóknak!

Nemcsak a hölgyek, hanem a férfiak is imádni fogják a csupa Manneres édességgel töltött ajándék boxot. A főszerep a Manner krémlikőrnek jut, de nem maradhat ki belőle a régi klasszikus Manner nápolyi sem. Persze újdonságként és megtetőzve az ajándékozás élményét szív alakú ostyák is kerültek a csomagba.

Manner Original Krémlikőr [0,5L – 15%]

Élvezd a fenséges Manner nápolyi ellenállhatatlan ízeit krémlikőr formában is! A Manner krémlikőrt a nápolyi eredeti receptje alapján készítik Ausztriában. Ennek köszönhetően már az illata is mogyoró és a csokoládé kellemesen lágy aromáját tükrözi, melybe belevegyül a nápolyi jellegzetes ostyájának illata is.

Ízében egyértelműen a mogyoró dominál a maga lágy, krémes, édes ízével. Utóízében a csokoládé a hangsúlyos, és ilyenformán teljesen visszaadja a sokak által kedvelt Manner nápolyi zamatát. Alkoholtartalma: 15%.

Manner eredeti nápolyi szelet [75 g]

A magyorókrémes Manner nápolyi az 1890-es évek óta töretlen népszerűségnek örved és még mindig az eredeti recept alapján készítik! Az apró nápolyi szeletek a csomagolásnak köszönhetően megőrzik a ropogós állagukat, majd lágyan olvadnak el a szánkban.

Manner Rumos Trüffelkrémes Ostyaszívek [300 g]

Négy réteg ropogós ostya megtöltve a különleges rumos trüffelkrémmel. A kakaóbevonatos szív alakú ostyák ellenállhatatlan ízét mindenki élvezni fogja!

Egyedi ajándékcsomag

Az ajándék box egy matt fekete, mágneses záródású ajándékdobozban található (22 x 22 x 10 cm). Elegáns megjelenésével a legtöbb alkalomhoz nagyszerűen illik legyen szó családi vagy céges ajándékozásról. Az ajándékcsomagot a termékeken túl egyedi és személyre szabható csomagolása teszi különlegessé. 

Négyféle személyre szabási lehetőség közül tudsz választani mielőtt kosárba helyezed a terméket:

  • A csomaghoz illő, szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékcsomag tetejére arany felirat kerüljön, melyen szerepelhet az ünnepelt neve vagy éppen a köszöntő szöveg is.
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
  • Egyedi, általad írt szöveggel ellátott üdvözlőkártyát is kérhetsz az ajándékcsomaghoz.
Tömeg2,1 kg
Méretek33 × 22 × 10 cm
Cikkszám

NTGY000109

EAN

5999573700088

Tartalom

0,5 l Manner Krémlikőr, 75 g Manner nápolyi, 300 g Manner R. T. Ostyaszívek

Alkoholtartalom

15 %

Szín

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart