Bor és csoki ajándékcsomag

21 999 Ft (17 322 Ft + ÁFA)

Az aranyérmes bor és csoki kombinációja igazi kulináris élményt kínál.

Ajándékcsomag tartalma:

  • Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]
  • ChocoMe Szőkecsokoládé etióp tört kávészemekkel, Piemonte-i mogyoróval és ropogós karamellel [110 g]

Az ajándékcsomag egy matt fekete ajándékdobozban található, melyet masnival, arany színű felirattal és által írd üdvözlőkártyával is személyre szabhatsz.

A kulináris élményt kedvelők számára készült ez a nagyszerű ajándékcsomag a két különleges és díjnyertes termék párosításával.

Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]

A Stier Pincészet prémium vörösbora található az ajándékcsomagban, mely a VinAgora nemzetközi borverseny aranyérmes helyezettje. A Villányi Franc a villányi borvidék egyik legismertebb szőlőfajtája. Illatában a piros bogyós gyümölcsök, valamint a borsos és fás fűszerek jelennek meg.  Mély gránát- és rubinvörös színével, testes összehatásával és elegáns megjelenésével tökéletes választás férfiak számára.

ChocoMe Szőkecsokoládé etióp tört kávészemekkel, Piemonte-i mogyoróval és ropogós karamellel [110 g]

A szőkecsokoládé egy egészen ‘új’ típusa a csokoládé fajtáknak: a fehér csokoládé hosszas és lassú hőkezelésével készül, melynek hatására a fehér csokiban található cukor „karamellizálódik”. Ennek köszönhetően színe szőkévé válik, míg íze ellenállhatatlan karamellás jellegű lesz.

A chocoMe kreációjában a szőkecsokoládét etióp tört kávészemek, Piemonte-i mogyoró és ropogós karamell darabkák díszítik. A prémium csokoládé két díjat is bezsebelt: a 2017-es Londoni Csokoládé Akadémia versenyén aranyérmes lett, valamint az International Chocolate Awards bronz díjasa.

Egyedi prémium bor ajándékcsomag

Az ajándék box egy matt fekete, mágneses záródású ajándékdobozban található (33 x 22 x 10 cm). Elegáns megjelenésével a legtöbb alkalomhoz nagyszerűen illik legyen szó családi vagy céges ajándékozásról. Az ajándékcsomagot a termékeken túl egyedi és személyre szabható csomagolása teszi különlegessé.

Négyféle személyre szabási lehetőség közül tudsz választani mielőtt kosárba helyezed a terméket:

  • A csomaghoz illő, szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékcsomag tetejére arany felirat kerüljön, melyen szerepelhet az ünnepelt neve vagy éppen a köszöntő szöveg is.
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
  • Egyedi, általad írt szöveggel ellátott üdvözlőkártyát is kérhetsz az ajándékcsomaghoz.
Tömeg2 kg
Méretek33 × 22 × 10 cm
Tartalom

Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]; chocoMe [110g]

Alkoholtartalom

15,5%

Szín

Cikkszám

NTGY000120

EAN

5999573700194

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart