Nyitott könyv ujjlenyomat poszter – Ajándék tanároknak

7 499 Ft (5 905 Ft + ÁFA)

Szeretnétek kifejezni hálátokat és köszönetet mondani tanárotok, osztályfőnökötök részére? Jelképes és kreatív ajándékként lepjétek meg az osztály ujjlenyomataival kiegészített nyitott könyves poszterrel.

Tartalma:

  • Személyre szabható pitypang design
  • A/4-es méretű, prémium minőségű print – matt poszter papírra nyomtatva

Dekoráció és emlék ajándék tanárok számára, hogy örökre emlékezzen kedvenc tanártok erre az osztályra! Válasszatok hozzá elegáns, mágneses záródású ajándékdobozt!

Készleten: 5-nél több

Megrendelve
Elküldve
Kiszállítva
Szállítási díj1 500 Ft
Szállítási idő: 1-3 munkanap

Nyitott könyv ujjlenyomat poszter tanároknak

A tanév vége tökéletes alkalom arra, hogy gyerekként és szülőként is kifejezzük hálánkat és köszönetünket a tanárok számára. Az energia, odafigyelés és szaktudás mind-mind olyan értéket adnak a gyerekek számára, amely később felbecsülhetetlen a sikeres élethez vezető úton.

A Nyitott könyvet és locsolókannát ábrázoló ujjlenyomat poszter kreatív köszönőajándék tanárok számára, melyhez az osztály minden tanulója hozzáteheti saját ujjlenyomatát, nevét. Az ujjlenyomatokkal kirajzolódó falikép vidám és sokatmondó emlék marad a megajándékozott tanítók számára.

Az egyedi poszter kérhető A/4 és A/3-as méretben is. Prémium minőségi matt papírra nyomtatjuk, professzionális nyomtatási technikával. A designon látható feliratok tetszőlegesen megadhatóak.

Az ujjlenyomatok többféleképpen is felkerülhetnek a papírra:

  • Egyszerű temperába/ vízfestékbe mártott ujjal;
  • Használhatunk bélyegzőpárnát;
  • Vagy akár „festékmentes” / „maszatmentes” tintapárnával.

Az ujjlenyomatok elhelyezésekor használhatunk egyféle vagy akár több, különböző színű festéket is – a megszáradt ujjlenyomatokra pedig felkerülhetnek a nevek. Így ahány poszter, annyi különböző kép készül – tükrözve ezzel az osztály egyediségét.

Ajándékdobozban átadásra kész!

Az ajándék átadásához választhatjátok csodálatos, elegáns ajándékdobozainkat, melyek erős anyaguknak és mágneses záródásuknak köszönhetően ünnepiek és kimagasló élménnyé teszik az átadást is.

Továbbá az ajándékdoboz személyre szabható háromféleképpen:

  • Arany színű szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékdoboz tetejére arany színű felirat kerüljön, melyen szerepelhet név vagy köszöntő szöveg is.
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.

Emlékezetes ajándék pedagógusnap alkalmából, valamint év végi búcsúajándékként tanárok, osztályfőnök vagy akár óvó nénik számára.

Tömeg0,36 kg
Méretek23 × 32 × 2 cm
Tartalom

Személyre szabott design

Szín

EAN

5999573701016

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart