Nászajándékok

Éppen egy esküvői meghívót tartasz a kezedben és azon gondolkozol, hogy vajon milyen nászajándékkal lephetnéd meg az ifjú párt? A NiceToGiveYou esküvői ajándék ötletei között a pénzátadó képkeretektől kezdve a nászajándék dobozig rengeteg ajándékot találsz. Ezek többsége egyedi és személyre szabható, így biztosan mosolyt csal a pár arcára!

1–12 termék, összesen 13 db

Az esküvő minden pár életében az egyik legmeghatározóbb esemény, az első nagy mérföldkő a közös életükben. Velük ünnepelni és részese lenni a nagy napnak nagyon különleges és megtisztelő érzés is egyben. Ezt tehetjük még színesebbé és kedveskedhetünk a párnak egy hozzájuk illő nászajándékkal, mely mosolyt csal az arcukra és sokáig emlékezni fognak rá.

Nászajándék pénz

A legnépszerűbb esküvői ajándék kétségkívül a nászajándék pénz. Egyszerű és praktikus, hiszen nem kell rajta sokat gondolkozni az ajándékozók részéről, az ifjú pár pedig arra költi el, amit ők maguk fontosnak tartanak. Ugyanakkor önmagában egészen személytelen. Azt érezzük, hogy fel kell dobni valamivel ahhoz, hogy esküvőhöz illő legyen.

Nászajándék pénz átadáshoz számos ötletet találsz a termékeink között, és Nászajándék pénz ötletek kreatívan cikkünk is tele van inspirációkkal, hogyan tudod frappánsan átadni az esküvői ajándék pénzt. Ezen ötletek segítségével pontosan azt adod a párnak, amit kértek, mégis egyedi és szívhez szóló formában.

Jelképes esküvői ajándékok

A pénz ajándékot kiegészíthetjük egy jelképes esküvői ajándékkal is, aminek kevésbé az értéke, mint a figyelmesség és a szeretet kifejezés a varázsa. Ilyen lehet egy album, a közös emlékek felidézése, egy saját kezűleg készített érdekesség, bármi amit az ifjú pár inspirált. Ezek azok az ajándékok, melyeken jót fognak mosolyogni vagy éppen könnyeket csal az újdonsült házaspár arcára. 

Exkluzív esküvői ajándékok

Utazástól kezdve, extra élményeken át különféle exkluzív ajándékokkal is meglephetjük az ifjú párt. Ha ismerjük őket, tudjuk mi az, amit szeretnek és minek örülnének igazán, akkor választhatunk nagyobb értékű, maradandó ajándékokat is.

Nászajándék doboz

A kiválasztott ajándék csomagolása legalább annyira hangsúlyos, mint maga az ajándék. Hiszen egy jó csomagolás feldobja és hozzáad az ajándék értékéhez, míg egy kevésbé hozzáillő megjelenéssel elveszik az ajándékozás varázslatos élménye.

Éppen ezért találsz kínálatunkban fehér mágneses ajándékdobozokat, melyek letisztult és elegáns megjelenése tökéletesen illik az ünnepi alkalomhoz. Ezeket a nászajándék dobozokat klasszikus arany színű masnival és térkitöltővel is kérheted vagy egy sokkal egyedibb megoldást is választhatsz: az ifjú pár neve is szerepelhet rajta arany színnel.

Shopping Cart