Adventi kalendáriumok

Válassz a legszebb 2022-es adventi kalendáriumok közül! A felnőttek is gyermeki lelkesedéssel rajonganak ezekért az apró meglepetést tartogató adventi naptára, melyek varázslatossá teszik a karácsony előtti időszakot.

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

Szeretetteljes és élményekben gazadag karácsonyi készülődés az adventi kalendáriumokkal

A karácsony az az ünnep, amit kicsik-nagyok egyaránt lelkesedéssel, izgatottsággal és örömmel várunk. A közös időtöltés, a feltöltődés, a szeretet ünnepe, melyre szívesen készülünk már hetekkel előtte.

Az adventi hagyományok

Az advent a karácsonyi készülődés, a szeretetteljes hangulat, a elcsendesedés időszaka. Amikor az éves hajtás után kicsit megpihenünk, a családunk és közeli barátaink felé fordulunk és élvezzük egymás társaságát, valamint a karácsonyi ünnep közeledtét. Decemberben minden vasárnap körbeüljük az adventi koszorút és meggyújtunk egy gyertyát, melyek a hitet, a reményt, az örömöt és a szeretet szimbolizálják.

Az adventi naptár hagyománya is ezt az időszakot varázsolja örömtelivé és cseppet izgalmassá. A kalendárium több, mint 100 éves tradícióra tekint vissza. Eleinte a családok még csak krétavonal segítségével számolták a karácsony estéig visszamaradó napokat, majd kis ajtók mögé képek, bibliai idézetek kerültek, mára pedig különféle apró ajándékokat rejtenek a naptárak.

Az eredeti történet szerint az első adventi kalendáriumot Németországban készítette egy édesanya kisfia, Gerhard számára. Gerhard alig bírta kivárni a karácsony eljövetelét, így anyukája huszonnégy apró édességet ragasztott fel egy kartonlapra, melyből minden nap megehetett egyet a kisfiú. Így mire elfogytak a cukorkák, már karácsony is lett. Gerhard felnőttként is szeretettel gondolt vissza a kalendáriumra, és szerette volna más gyerekek adventi időszakát is szebbé varázsolni. Ő kezdte el az első házikó alakú adventi kalendáriumok készítését, mely huszonnégy csokoládét rejtett.

Adventi kalendárium felnőtteknek

Te is szeretettel idézed fel gyermekkorod adventi kalendáriumait, amikor az ablakok mögött apró csokoládék és más édességek lapultak? Szerencsére már nemcsak gyermekként élvezhetjük ki az adventi várakozás pillanatait az ablakok kinyitásával, hanem sok-sok felnőtteknek szóló adventi kalendárium is megjelenik évről évre. Az örök klasszikus csokoládé mellett a szépségápolás, a különleges teák és mindenféle érdekes kiegészítők bújnak meg az naptár ablakai mögött.

Adventi naptár nőknek

A hölgyeknek készült adventi naptárak lehengerlően változatos tartalmakkal vannak feltöltve: sminkek, kozmetikumok, szépségápolási termékek, ékszerek, versek és mindenféle nőies tematika, amit el tudunk képzelni. Kortól függetlenül biztosan mindenkinek találunk érdekes naptárakat az adventi időszakra.

A NiceToGiveYou kínálatában kozmetikai és szépségápolási naptárakat hoztunk idén, hogy igazi feltöltődés legyen a decemberi időszak minden hölgy számára.

 

Adventi naptár férfiaknak

A férfiaknak továbbra is örök sláger az édességet, csokoládé különlegességeket rejtő adventi kalendáriumok, de egyre sokoldalúbb a kínálat számukra is. A NiceToGiveYou termékei között például kozmetikai és szerszámkészletes kalendáriumot találsz, mely huszonnégy praktikus kiegészítőt rejt.

Adventi kalendárium készítés

Mi magunk is készíthetünk adventi naptárat, melybe pontosan azok az apró ajándékok kerülnek, amiknek örülnek szeretteink. A kedvenc csoki, a régóta vágyott hajcsat, vicces fényképek és megannyi személyes meglepetés.

Shopping Cart