Ajándékcsomag

A legszebb ajándékcsomagok, amiket szeretteidnek adhatsz! Érdekes és színes ajándékok, egyedi, prémium ajándékdobozba zárva. Néhány kattintással személyre szabott ajándékcsomagot rendelhetsz, melyet már csak át kell adnod.

1–12 termék, összesen 22 db

Mitől egyedi a NiceToGiveYou ajándékcsomag?

A legjobb ajándékok mind személyesek! Így legyen szó bor ajándékozásról vagy éppen egy tea ajándékcsomagról, fontosnak tartjuk, hogy az ünnepeltnek szóljon az ajándékok kiválasztásán túl is. Ezért is választhatunk több személyre szabási lehetőség közül, melyek megadják az ünnepi és szívhez szóló módját az ajándékozásnak.

Minden ajándékcsomagot háromféleképpen szabhatunk személyre:

  • Az ajándékdoboz fedelére kérhető tetszőleges felirat. A legkedveltebb az ajándékozott nevével díszíteni az ajándékdobozt.
  • Az ajándékdoboz belső oldalára személyesebb üzeneteket, köszöntőket helyezhetünk el. Ezt nem látja más, az ajándékozottnak szól.
  • Üdvözlőkártyára is kérheted az üzenetedet, melyet a termékek mellett, jól látható helyen teszünk az ajándékcsomagba.

Prémium ajándékcsomagok minden alkalomra

Születésnapi ünnepségek, házassági évforduló vagy éppen céges köszöntés: szeretünk olyat ajándékozni, ami hasznos és örülnek neki, hiszen ez utóbbi az ajándékozás lényege.

A NiceToGiveYou ajándékcsomagok külső megjelenésében az elegáns és fenntartható vonalat testesítik meg. Mágneses záródású, matt fekete ajándékdobozok nemcsak az ajándékozás erejéig tartanak, hanem azontúl is nagyszerű tároló dobozok, dekorációs elemek.

Az ajándék boxok tartalmának kialakításakor fontos, hogy a belekerülő ajándékok tematikában, minőségben és megjelenésben is passzoljanak egymáshoz, hiszen így alakul ki az az összhang, mely elvarázsolja az ünnepeltet a csomag kinyitásakor.

Férfi ajándékcsomag kínálat

A legnépszerűbb ajándékcsomagok férfiak számára az italt tartalmazó válogatások. Ezek a csomagok az italok mellett nemcsak ízletes gourmet termékeket, hanem más kiegészítőket, akár személyre szabott termékeket is tartalmaznak.

Ugyanakkor népszerűek a Gentleman ajándékcsomagok is, melyek minőségi bőr kiegészítőket tartalmaznak.

Női ajándékcsomagok

A hölgyek számára is színes ajándékcsomag választékot találunk a NiceToGiveYou webshopban. A relax ajándékcsomagtól kezdve, ital és édesség csomagokon át különféle tematikák közül válogathatunk.

Céges ajándékcsomagok egyedi kérés alapján

A cégek számára egyedi ajándékcsomag összeállítást biztosítunk. Ennek köszönhetően megtervezzük a cég által megadott büdzsé keretből és tematika alapján a csomagokat, és több látványterv közül választhatják ki a legmegfelelőbbet.

Ezeket a céges ajándékcsomagokat kiszállítjuk a cég székhelyére vagy kérhetőek mindenkinek a saját otthonába.

A mennyiségi kedvezményekért és egyéb céges ajánlatokért keressék ügyfélszolgálatunkat bizalommal.

Shopping Cart