Ajándék box

Egyedi, átadásra kész ajándék boxok férfiaknak, nőknek minden alkalomra. Minőségi ajándékdobozban, személyre szabva, hogy a legszebb ajándékkal tudd meglepni szeretteidet és üzleti partnereidet.

1–12 termék, összesen 20 db

Ajándék box trend

Az ajándék boxok ma már nem csupán klasszikus édességeket és italokat tartalmaznak, mint korábban, hanem igazi ínyencségeket, különleges ajándékokat, melyek mind témában mind kinézetben illenek egymáshoz. Egy egészen kompakt megoldást kínálnak az ajándékozásra legyen szó közeli ismerőseinkről vagy akár céges ajándékozásról.

Egyediségük teszi őket sokszínűvé!

Amikor ajándékot választunk, szeretnénk nagy örömet okozni az ajándékozottnak. Ehhez pedig arra vannak szükség, hogy megtaláljuk a tökéletes ajándék témát, a tökéletes csomagolást és persze azt, hogy az ajándék minden egyes részletében érződjön a figyelmesség és szeretet. Hiszen ezt szeretnénk kifejezni az ajándékkal.

A NiceToGiveYou ajándék boxokat úgy alkottuk meg, hogy ne létezzen két ugyanolyan doboz! Egy alap ajándékcsomagot tudsz választani prémium ajándékdobozban, melyet kedved szerint feliratozhatsz. Így nemcsak a benne található összetevők, hanem maga a doboz is igazán kedves és praktikus ajándék. A legnépszerűbb dobozainkban pedig egyéb kiegészítők is személyre szabhatóak, hogy még nagyszerűbb legyen az ajándék!

Prémium whisky ajándékcsomag - kreatív - NiceToGiveYou

Egyedi ajándékcsomagok cikkünkben bővebben is olvashatsz a termékeinkről.

Férfi ajándék box

A férfi ajándék boxok között az ital témájú ajándékcsomagok vannak döntő többségében, ugyanakkor konyhai csomagot vagy bőr kiegészítőket tartalmazó boxot is találsz a kínálatunkban.

Ajándékcsomag - Jagermeister - NiceToGiveYou

Íme néhány cikk, melyben bemutatjuk legnépszerűbb dobozainkat:

Ajándék box nőknek

Női ajándékcsomagjaink között állandó szereplők a fürdő ajándékcsomagok, likőr csomagok, de emelett folyamatos bővítjük kínálatunkat.

ajandek box feherbor

Karácsonyi ajándék boxok

Karácsonykor igazán az ajándékcsomagoké a főszerep! Így kínálatunkban csak erre az alkalomra készített ajándék boxok is megtalálhatóak, valamint egyedi kiegészítők kérhetők minden meglévő csomagunkhoz, hogy azok tökéletesen passzoljanak a karácsonyi hangulathoz.

ajandek box egyedi deoboz

Ajándék box rendelés

Az ajándék boxokat 1-3 napos szállítási határidővel tudod megrendelni a webshopban, míg cégek esetén személyre szabott ajánlatot küldünk, mennyiségi kedvezményekkel.

Shopping Cart