Szemüveglánc

3 499 Ft (2 755 Ft + ÁFA)

Szemüveglánc ajándékba

Válassz praktikus ajándékot hölgy ismerősödnek. Elegáns, fehér szemüveglánc design csomagolásban az általad választott felirattal csomagolva.

Tulajdonságok:

  • Arany színű, apró szemű lánc a két végén gyöngy díszítéssel
  • Hossza: 72 cm

Az ajándékot személyessé teheted azzal, hogy az általad írt szöveg kerül a designra. Így nemcsak praktikus meglepetés, hanem tökéletes ajándék anyukád, nagymamád vagy barátnőd részére.

Készleten: Csak 2 maradt!

Szállítás1-3 nap
Szállítási díj1 500 Ft
Ingyenes szállítás30 000 Ft felett
Szemüveglánc ajándékba

Ajándékozz szemüvegláncot hölgyeknek kreatív formában. A praktikus kiegészítőt őszi minta dobja fel és az általad kért felirat kerül rá a designra. A mintán egy apró verset látsz, valamint azt, hogy kinek szól az ajándék.

Tulajdonságok:

  • Arany színű vékony lánc, melynek két végét fehér gyöngyszemek díszítik
  • Hossza: 72 cm
  • A szemüvegtartó vég később könnyen cserélhető is a lánc végén lévő kapocsnak köszönhetően

Kiknek ajándékozz szemüvegtartó láncot?

A női szemüveglánc megfelelő ajándék azoknak a hölgyeknek, akik nap, mint nap viselnek szemüveget és szívesen hordják nyakba akasztva is. Ez a módja megkönnyíti viselőjének, hogy mindig kéz alatt legyen a szemüveg és ne kelljen azt keresni.Születésnapra, névnapra vagy akár karácsonyra is kedves ajándék anyukák, nagymamák, kollégák számára.

Kérd ajándék dobozban csokival!

Tedd még különlegesebbé a meglepetést egy ajándék dobozzal, melyben helyet kap a szemüveglánc és egy finom kézműves csokoládé.

Tömeg0,1 kg
Méretek72 × 0,3 × 0,3 cm

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart