Bor és bejgli ajándékcsomag

21 999 Ft (17 322 Ft + ÁFA)

Egy cseppnyi karácsonyi hangulat Gerbeaud bejglivel és Stier díjnyertes, villányi vörösborral.

Ajándékcsomag tartalma:

  • Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]
  • Gerbeaud bejgli diós vagy mákos [400g]

Az ajándékcsomag egy matt fekete ajándékdobozban található, melyet masnival, arany színű felirattal és által írd üdvözlőkártyával is személyre szabhatsz.

Legyen szó családi látogatásról vagy karácsonyi céges ajándékozásról, a bor és bejgli párosítás kitűnő ajándékként szolgál.

Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]

A Stier Pincészet prémium vörösbora található az ajándékcsomagban, mely a VinAgora nemzetközi borverseny aranyérmes helyezettje. A Villányi Franc a villányi borvidék egyik legismertebb szőlőfajtája. Illatában a piros bogyós gyümölcsök, valamint a borsos és fás fűszerek jelennek meg.  Mély gránát- és rubinvörös színével, testes összehatásával és elegáns megjelenésével tökéletes választás férfiak számára.

Gerbeaud bejgli diós vagy mákos [400g]

A karácsonyi asztal elmaradhatatlan eleme a tradicionális bejgli. Az ajándékcsomagba pedig nem más, mint a híres Gerbeaud cukrászda által készített díszdobozos bejgli kerül, ami diós és mákos ízben is elérhető.

Ajándékcsomagunk novembertől érhető el a webshopban, azonban előrendeléseket felveszünk. A bejglik szavatossági ideje 2-3 hét.

Egyedi prémium bor ajándékcsomag

Az ajándék box egy matt fekete, mágneses záródású ajándékdobozban található (33 x 22 x 10 cm). Elegáns megjelenésével a legtöbb alkalomhoz nagyszerűen illik legyen szó családi vagy céges ajándékozásról. Az ajándékcsomagot a termékeken túl egyedi és személyre szabható csomagolása teszi különlegessé.

Négyféle személyre szabási lehetőség közül tudsz választani mielőtt kosárba helyezed a terméket:

  • A csomaghoz illő, szatén szalaggal átkötött, masni díszítés.
  • Kérheted, hogy az ajándékcsomag tetejére arany felirat kerüljön, melyen szerepelhet az ünnepelt neve vagy éppen a köszöntő szöveg is.
  • A mágneses ajándékdobozok belső fedelére is kérhetsz feliratot arany színnel.
  • Egyedi, általad írt szöveggel ellátott üdvözlőkártyát is kérhetsz az ajándékcsomaghoz.
Tömeg2,5 kg
Méretek33 × 22 × 10 cm
Tartalom

Stier Villányi Franc [0,75l ; 15,5%]; Bejgli [500g]

Alkoholtartalom

15,5%

Szín

Cikkszám

NTGY000122

EAN

5999573700217

Érdekelhetnek még…

Shopping Cart