Céges ajándékcsomagok – Logózás

A logózott ajándékcsomagok a kimagasló élmény mellett jelentős presztízsértékkel is bírnak.

A céges ajándékcsomagok esetén lehetőség van professzionális logózásra vagy más minták elhelyezésére is az ajándékdobozok külső és belső fedelén. (Ez eltér a termékoldalakon látott feliratozási technikától.)

Már 10 darabos mennyiségtől elérhetőek a logózott ajándékcsomagok.

Mennyiség függvényében változik az elkészítési idő. Kisebb, 10 – 50 darabos megrendelések esetén kb. 1 – 1,5 hetes átfutási idővel érdemes számolni, addig nagyobb mennyiségek esetén kb. 2 -3 hét az elkészítési idő.

1

Céges ajándékcsomagok logózása kétféle technikával

1. Digitális nyomtatás

 • A digitális nyomtatás lehetővé teszi a részletes és színgazdag logók, minták kivitelezését. A színek esetén nincsenek korlátok, így megvalósíthatóak a színátmenetek és az aprólékos részletek is.
 • Professzionális megjelenés, pixelpontosság és tartós végeredmény jellemzi.
 • Lehetőség van mintadarab készítésére plusz eszközköltségek nélkül, rövid időn belül.
 • Elsősorban a fehér színű díszdobozok logózásához ajánlott.
 • Méretkorlátos! A 33 x 22 x 10 cm-es dobozméretig vállaljuk a digitális nyomtatást.

2. Szitanyomás

 • A szitanyomásos logózás egy hagyományos és megbízható eljárás, melynek során az egyes színeket finom hálós szitán keresztül viszik fel a kívánt felületre.
 • Professzionális megjelenés, pixelpontosság és tartós végeredmény jellemzi.
 • Minden egyes szín külön szitán keresztül kerül felvitelre – így színenkénti szitaköltséggel kell számolni.
 • Mintadoboz készítésére is van lehetőség, ugyanakkor a digitális technikával ellentétben ez 5-6 napos átfutási időt és magasabb költséget jelent.
 • A legnagyobb méretű dobozok is megvalósíthatóak ezzel az eljárással.
 • Legfeljebb 1-2 szín megvalósítására van lehetőség.

Logózott ajándékcsomagok megrendelése

 1. Ajánlatkérés: amennyiben szeretne logózásra ajánlatot kérni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy a Kapcsolat fül alatt. Az ajánlatadáshoz szükségünk van egy AI fájlra a logóról (vagy mintáról), amit szeretnének a dobozon feltűntetni.
 2. Egyeztetési fázis: ajándékcsomag kiválasztása, a logó méretének és elhelyezésének egyeztetése.
 3. Ajánlatadás: díjmentes és kötelezettségmentes, melynek során a kért mennyiség és logó alapján egy írásos ajánlatot küldünk az ügyfeleink részére.
 4. Megrendelés: amennyiben megrendelésre kerül sor, az ügyfél részére díjbekérőt küldünk, aminek kiegyenlítésével létrejön a megrendelés és a gyártás elkezdődik.
 5. Átvétel: az ajánlatadás során az ajándékcsomagok mennyiségének és a logózási technikának a függvényében alakul az elkészítési idő, melyet ajánlatadáskor meghatározunk. Az ajándékcsomagok személyesen átvehetőek budapesti telephelyünkön, illetve GLS kiszállítás is kérhető.

Amennyiben csak az ajándékdobozok logózása iránt érdeklődik, akkor a premiumajandekdoboz.hu weboldalon talál bővebb információkat.

Shopping Cart